simpatija od malih nogu

Nada se da on nikad neće saznati: Najpoželjnija glumica planete priznala u kog glumca je zaljubljena oduvek

0

Iako kaže da ju je sramota zbog toga koliko priča o tome da je on njena simpatija, glumica je ponovo priznala da je od detinjstva opčinjena zgodnim oskarovcem

Sidni Svini često je nazivana naslednicom Pamele Anderson
Sidni Svini često je nazivana naslednicom Pamele Andersonfoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Sidni Svini (26), koja je stekla svetsku slavu ulogom u seriji "Euforija", danas važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta.


Neki je nazivaju naslednicom Pamelom Anderson, drugi kažu da je nadmašila čuvenu "Čuvarku plaže" jer je potpuno prirodna lepotica, a svi su se saglasni da je ona budućnost Holivuda i devojka pred kojom je velika karijera.


Pored toga što može da se pohvali lepotom, Sidni ima i redak glumački dar i obeležila je neke od najuspešnijih projekata proteklih godina, pa je san mnogih muškaraca širom sveta.

Na njihovu žalost, ona je već dugo u skladnoj vezi s Džonatanom Davinom, s kojim se verila u martu prošle godine.

 

Sidni Svini od prošle godine je verena
Sidni Svini od prošle godine je verenafoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

I dok o ljubavi sa zgodnim producentom ne priča, ali je priznala ko je poznata ličnost u koju je pomalo zaljubljena. U pitanju je njen kolega – Leonardo Dikaprio.


Prva filmska zvezda u koju sam se zaljubila bio je Leonardo Dikaprio. Mislim da sam ga prvi put videla u filmu "Romeo i Julija". Posle toga sam gledala svaki njegov film. "Titanik", tu sam ga obožavala – rekla je Sidni.


Kako je ranije ispričala, dok je s njim snimala "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, "odlepila" je kad je upoznala slavnog oskarovca.

 

Sidni Svini je jedna od najvatrenijih obožavateljki Leonarda Dikaprija
Sidni Svini je jedna od najvatrenijih obožavateljki Leonarda Dikaprijafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Odlepila sam jer sam se osećala tako glupo. Jer sam u mnogim intervjima pričala: "Ja volim Leonarda Dikaprija". Onda sam razmišljala "Uh, nadam se da nikad nije video ništa što sam rekla". Moj bože, bilo me je tako sramota, iako sumnjam da on zna ko sam ja – rekla je glumica u vreme snimanja pomenutog filma.


Nakon što je otkriveno da je Dikaprio muškarac kom bi Sidni Svini teško rekla "ne", na društvenim mrežama mnogi su prokomentarisali da je glumica sa svojih 26 godina možda prestara za njega.

 

 

Naime, poznato je da Leo izlazi uglavnom s mlađim devojkama i raskida s njima čim napune 25 godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Razvod Natali Portman

 

makonda-tracker