modno remek-delo

Holivudska BOMBA obučena kao Aleksandra Prijović: Pamelina naslednica blista, ali – srpska pevačica je izgledala BOLJE

0

Iako je poznata kao jedna od najatraktivnijih glumica današnjice, holivudska zvezda nije ostavila utisak kao srpska pevačica

Aleksandra Prijović na koncertu u Areni
Aleksandra Prijović na koncertu u Arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović održala je poslednjih dana septembra tri zastopna solistička koncerta u Štark areni, nakon čega je munjevito rasprodala još nekoliko velikih hala širom regiona.


Dok svakodnevno zakazuje nove koncerte, popularna Prija glavna je tema na Balkanu, koji je hipnotisan njenim nastupima u dupke punoj areni u Beogradu.


Aleksandra je nizala hitove, publika je pevala uglas s njom, a pevačica je pripremila po tri fenomenalne odevne kombinacije za svako veče. Samo za svoj izgled na koncertima izdvojila je više desetina hiljada evra, a najviše pažnje privukao je sako britanske modne kuće Alexander McQueen koji košta 17.500 dolara.

 

Luksuzni blejzer u obliku slova X ima okrugle proreze u predelu struka, dok prednji i zadnji deo krasi božanstven vez s prišivenim kristalima.

 

1 / 6 Foto: samoochill/X


Isti model, u kombinaciji s identičnim pantalonama, nedavno je nosila američka glumica Sidni Svini, jedan od najvećih seks simbola današnjice i neki kažu da je naslednica glumice Pamele Anderson. Mlada glumica, koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Euforija", pojavila se u kreaciji koju potpisuje Alexander McQueen na Berlinskom festivalu u februaru ove godine, na fotografisanju povodom premijere njenog filma "Reality".

 

Sidni Svini je na Berlinskom festivlau nosila odelo u kom je kasnije Aleksandra prijović nastupila u Beogradskoj areni
Sidni Svini je na Berlinskom festivlau nosila odelo u kom je kasnije Aleksandra prijović nastupila u Beogradskoj arenifoto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Iako Sidni važi za jednu od najfatalnijih mladih žena u Holivudu proteklih godina, mi bismo primetili – Prija je izgledala vatrenije!

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović započela je i treći koncert svojim hitom “Za nas kasno je”

 

makonda-tracker