NEMA GRANICA

Imaju milione, srećan brak, obožavaju se: Ljubavna priča NAJLEPŠEG PARA HOLIVUDA je vredna - DIVLJENJA

2

Prvo su bili kolege, a onda su se zavoleli i postali jedan od najlepših parova u Holivudu 

MILA KUNIS I EŠTON KUČER LJUBAVNA PRIČA
MILA KUNIS I EŠTON KUČER LJUBAVNA PRIČA foto: thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer imaju ljubavnu priču stvorenu za Holivud. Mnogi su mišljenja da po njoj može da se snimi film, a što je još važnije traje decenijama i ne nadzire joj se kraj.

 

Od odrastanja na različitim stranama sveta, do toga da su oboje zajedno glumili u važnim ostvarenjima za oboje, da toga da su se posvađali, pa ponovo pomirili i zaljubili se godinama kasnije, potom se venčali, dobili dvoje dece - ovo je njihova ljubavna priča u kratkim crtama.

 

Ipak, jedna takva ljubav zaslužuje koji red više, a ako i vi volite Milu i Eštona evo prilike da se bolje upoznate sa njihovom ljubavnom pričom i sve kroz šta su prošli tokom dugog niza godina.

 

- Mislim, kako ga ne voliš, zar ne? Tako je sjajan - pričala je Mila za ET o svom mužu na premijeri Jupiter Ascending u februaru 2015. 

 

Par je toliko usklađen da se čak zabavljaju ismevajući naslove tabloida koji spekulišu o njihovom braku. U postu na Instagramu iz 2019., par se nasmejao kada je video naslovnu stranu časopisa na kojoj je najavljen njihov "raskid".

 

- Među nama je gotovo - rekla je Kunis, čitajući sa svog telefona, dok je Kučer ismevao naslove u pozadini.

 

- Osećao sam se ugušeno. I uzeo sam decu. Razotkrila si veoma mračnu tajnu.

 

EŠTON KUČER I MILA KUNIS VAŽE ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH HOLIVUDSKIH PAROVA
EŠTON KUČER I MILA KUNIS VAŽE ZA JEDAN OD NAJLEPŠIH HOLIVUDSKIH PAROVA foto: Profimedia

Kako su se upoznali Mila Kunis i Ešton Kučer?

 

Mila je rođena u Černivcima u Ukrajini, u to vreme još uvek u sastavu Sovjetskog Saveza, zatim se preselila sa porodicom u Los Anđeles kada je imala sedam godina. Uprkos tome što nije govorila ni reč engleskog kada je došla u Ameriku, počela je da glumi u reklamama sa devet godina, a nakon što je dobila nekoliko manjih uloga u TV emisijama i filmovima. 

 

Dobila je ulogu u emisiji "The 70s Shou" 1998. tako što je slagala producenta za godine. Tada je imala samo 14.

 

Kučer je rođen i odrastao u Sidar Rapidsu u Ajovi, zajedno sa svojim bratom blizancem Majklom. Pronašao je interesovanje za glumu u srednjoj školi i, nakon što je skautiran kao model, preselio se u Los Anđeles da bi se bavio glumom. Imao je 20 godina kada je pozvan u šou iz 70-ih. Bio je to jedan od njegovih prvih poslova, a kasnije je postao glavni A-listi.

OD MLADALAČKIH DANA DO DANAS SU NERAZDVOJNI
OD MLADALAČKIH DANA DO DANAS SU NERAZDVOJNIfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Upravo ovaj šou je spojio Milu i Eštona. Oni su glumili par, a Kunis je čak imala svoj prvi poljubac iz stvarnog života sa Kučerom za scenu u emisiji!


Mila i Ešton su se ponovo videli na dodeli nagrada Zlatni globus 2012. godine, gde su oboje dobili nagrade. Nakon toga Ešton je priznao Mili po prvi put da je ludo zaljubljen u nju.

 

- Pojavio sam se pijan u njenoj kući, otprilike u dva ujutru, i samo sam počeo da vrištim: 'Ti i tekila me izluđujete' - priseća se Kučer.

 

- I rekao sam joj da je volim, a ona je rekla: 'Nemoj to reći ako ne misliš tako. Hoćeš li me voleti ujutru kada se probudiš iz ovog mamurluka?'

LJUBAVNA PRIČA NAJLEPŠEG HOLIVUDSKOG PARA
LJUBAVNA PRIČA NAJLEPŠEG HOLIVUDSKOG PARA foto: Profimeda

Sledećeg dana, prisetio se Kučer, rekao je Mili da i dalje to misli, a ona je kasnije rekla za ET da je shvatila da i ona gaji iste emocije.

 

- Stvarno se dogodilo - rekla je Kunis, potvrđujući priču svog muža.

 

- Oh, sećam se te noći. Nisam pio tekilu. Bio sam trezan i rekao sam: 'O moj bože.' Desilo se, momci - rekao je kroz smeh on.

 

Bračni život Mile Kunis i Eštona Kučera


Kunis i Kučer su se verili u februaru 2014. godine, a svoje prvo dete, ćerku Vajat, dobili su u oktobru 2014. Venčali su se u Kaliforniji u julu 2015.

Drugo dete, sina Dmitrija, dobili su u novembru 2016. i od tada žive u seoskoj kući na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

 

SPOJILA IH JE GLUMA, NJIHOVA LJUBAV JE NAJJAČA
SPOJILA IH JE GLUMA, NJIHOVA LJUBAV JE NAJJAČA foto: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

 

U junu 2023., uoči njihove osme godišnjice braka, Kučer je na Instagramu podelio jednostavnu, ali slatku poruku svojoj ženi. Objavio je sliku na kojoj Kunis raširi ruke i smeška se ispod duge, uz natpis

 

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu.

 

Usponi i padovi Eštona Kučera i Mile Kunis 


Međutim, to ne znači da par nije imao teška vremena. Kučer je govorio o velikim zdravstvenim problemima s kojima se borio u decembru 2022. godine.

 

- Jednog dana sam se probudio i imao problema sa vidom, jedva sam mogao da vidim. Smanjio mi je sluh, što mi je narušilo ravnotežu i nisam mogao da hodam. Imao sam vaskulitis - priseća se on.

NAJSKLADNIJI I NAJSREEĆNIJI PAR HOLIVUDA
NAJSKLADNIJI I NAJSREEĆNIJI PAR HOLIVUDA foto: Profimedia

Stanje uzrokuje zgušnjavanje zidova krvnih sudova, što dovodi do ograničavanja protoka krvi, što dovodi do potencijalnih komplikacija kao što su krvni ugrušci i oštećenje organa. Ako su pogođeni krvni sudovi u ušima, to može dovesti do gubitka sluha. Gubitak vida se dešava kada je krv ograničena da stigne do očiju. Prema dr Agusu, vaskulitis se može desiti svakom zdravom ljudskom biću, sa kratkoročnim ili dugoročnim posledicama.

 

- Postoji standard na koji ste se navikli u svom životu, kao što je to da možete jasno da vidite. I onda odjednom ne možete da vidite, kao da imate okluziju. I onda, kao, 'Zašto ne govorite glasnije jer vas ne čujem?" Želite da povratite zdravlje koje ste nekada imali  - detaljno je objasnio Kučer. 

 

Tokom cele epizode, Kučer je govorio o tome da je Mila sve vreme bila uz njega.

 

- Ona je najbolja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Američki glumac napustio Holivud i došao u Srbiju 

 

makonda-tracker