dan zaljubljenih

"Oduzela mi je dah. Kolena su mi bila slaba." 11 najlepših IZJAVA LJUBAVI poznatih ličnosti koje će vas inspirisati

0

Ako nemate ideju kako biste mogli da čestitate Dan zaljubljenih nekome do koga vam je stalo, možda vam kao inspiracija mogu poslužiti ovi citati

Mila Kunis i Ešton Kučer bili su prijatelji godinama pre nego što se probudila ljubav
Mila Kunis i Ešton Kučer bili su prijatelji godinama pre nego što se probudila ljubavfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Neko danas slavi Svetog Trifuna, a za nekoga je 14. februar Dan zaljubljenih, praznik posvećen ljubavi, deljenju i podsećanju na to ko nas čini srećnima.

 

Bez obzira na to jeste li spremili poklon za Dan zaljubljenih i da li uopšte obeležavate ovaj dan, nije naodmet reći nekome koliko ga volite, koliko vam znači vreme provedeno s njim, šta želite za vas i kako ste se osetili kada ste se tek sreli, zar ne?

 

Ako ne znate na koji način biste to mogli da učinite, pogledajte neke od najsimpatičnijih izjava svetskih zvezda o njihovim drugim polovinama.

 

1 / 11 Foto: EPA/WARREN TODA

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako slavimo Dan zaljubljenih?

 

makonda-tracker