zgrozio ju je

"To PODLO malo stvorenje!" Voditeljka otkrila za koga misli da je NAJNEPRISTOJNIJA POZNATA LIČNOST na svetu

0

Čak četiri puta je TV zvezda i supruga slavnog muzičara ponovila reč "nepristojan" kada je pričala o popularnom glumcu

Popularni glumac navodno je najnepristojna slavna osoba koju je šeron ozborn srela
Popularni glumac navodno je najnepristojna slavna osoba koju je šeron ozborn srelafoto: thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia

Šeron (70) i Keli Ozborn (38), supruga i ćerka legendarnog rokera Ozija Ozborna nikada nisu imale dlake na jeziku, a sada je Šeron vrlo otvoreno pričala o svom mišljenju o čuvenom glumcu.


One su gostovale na kanalu E!, gde su pričale o mnogim temama, a u jednom trenutku su učestvovale u igrici u kojoj se izvlače pitanja.


Jedno od pitanja koje je Šeron Ozborn dobila bilo je i ko je najnepristojnija poznata ličnost koju je upoznala u životu.

 

Nije mnogo morala da razmišlja supruga Ozija Ozborna, odmah je znala ko je čovek koji ju je najviše zaprepastio svojom nepristojnošću, iako nije mogla isprva da mu se seti imena.


Onaj momak što je oženjen glumicom, bio je u "Veselim sedamdesetim"... – rekla je Šeron, a ćerka joj je priskočila u pomoć.


Oh, Ešton Kučer?! Stvarno?

 

Ešton Kučer i Mila Kunis na dodeli oskara
Ešton Kučer i Mila Kunis na dodeli oskarafoto: Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia

Da. Oh, taj nepristojni, nepristojni, nepristojni, nepristojni mali dečak – rekla je Šeron zgroženo, a voditelji su bili prilično iznenađeni i priznali da nisu bili pripremljeni za takav odgovor.


Na njihovo iznenađenje odgovorila je potvrdivši da je to njeno mišljenje.


Da. Podlo malo stvorenje – rekla je ona.


Ipak, Šeron nije ulazila u detalje, pa nije poznato čime je Ešton Kučer ostavio takav utisak na nju, a njena ćerka i ona nastavile su da pričaju o slavnima.

 

Ispostavilo se da obe imaju istu poznati simpatiju – glumca Džejsona Momou, a Keli je priznala i da se nikada ne bi izvinila zvezdama s kojima je bila u javnom ratu.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - ANDJELKA PRPIĆ

 

makonda-tracker