19 godina duga veridba

Bili su vereni — 6992 DANA: Ljubavna priča oskarovke i 77-godišnjeg milionera dobila je predivan preokret

0

Oskarovka i milioner su se verili 2004. godine i stali na ludi kamen tek 2023, a dužu veridbu Holivud još nije zapamtio!

oskarovka mišel jeo udala se za biznismena bogataša žana toda
oskarovka mišel jeo udala se za biznismena bogataša žana todafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica i dobitnica Oskara Mišel Jeo (60) udala se nakon neverovatno duge veridbe, koja je trala 19 godina ili — 6992 dana!

 

Dobitnica Oskara neverovatne životne priče i njen dugogodišnji verenik, sada muž, ujedno i bivši CEO Ferarija, Žan Tod (77) venčali su se na intimnoj ceremoniji u Ženevi nakon 19 godina od njegove prosidbe.

 

Mišelin ljubavni život bio je buran: nakon razvoda od bogataša Diksona Puna, tokom devedesetih je bila verenica američkog kardiologa Alana Heldmana, a od 2004. godine je u vezi sa Žanom , nekadašnjim automobilistom, generalnim menadžerom Skuderije Ferari i svojevremenim predsednikom FIA.

 

— Upoznali smo se u Šangaju 4. juna 2004. godine — piše na svojevrsnom programu venčanja koji je ovaj par podelio gostima, a na Instagramu podelio bivši vozač Formule 1, Felipe Masa.

 

— 26. jula 2004. godine Žan Tod je zaprosio Mišel Jeo i rekla je "DA" — nastavlja se u programu i navodi da su se verili nakon manje od dva meseca zabavljanja.

— Danas, posle 6992 dana, 27. jula 2023. u Ženevi, okruženi dragom porodicom i prijateljima, srećni smo što proslavljamo ovaj poseban trenutak zajedno — piše u programu.

Felipe Masa podelio je i fotografije s venčanja, kao i selfi koji je uslikao s mladencima, ali i statuetu Oskara koju je Mišel Jeo dobila za najbolju glumicu zahvaljujući filmu Sve u isto vreme, a inače je ona prva Azijatkinja dobitnica ove prestižne nagrade.

 

mišel jeo udala se za žana toda, a gost je bio bivši vozač formule 2, felipe masa
mišel jeo udala se za žana toda, a gost je bio bivši vozač formule 2, felipe masafoto: Instagram/printscreen/massafelipe

Mišel Jeo je promenila više različitih autfita, a očigledno je da su i ona i njen novošečeni suprug uživali, smejali se, grlili...

 

Par, inače, nema decu, ali je Mišel maćeha Todovom sinu iz prethodne veze.

 

 

Glumica Mišel Jeo je poznata ljubiteljka prirode, a pokroviteljka je organizacije Save China's Tigers, koja se bavi zaštitom ugroženih velikih mačaka, na prvom mestu očuvanjem južnokineskog tigra, najugroženijeg na svetu.

 

 

BONUS VIDEO

Svadba Marije Mikić:

 

makonda-tracker