TIRADA

Tvrdi da je 30 godina kasnije boli što ju je – ODBIO: Glumac osuo žestoku paljbu po Šeron Stoun posle njene ispovesti

0

Nakon što je glumica ispričala da su je ubeđivali da stvarno spava s kolegom na snimanju filma, on se oglasio i, pretećim tonom, istakao da zna mnogo prljavštine o njoj i da bi mogao da napiše knjigu o Šeron Stoun

Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silver
Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silverfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Vilijam Bili Boldvin, brat čuvenog Aleka Boldvina, oglasio se nakon tvrdnji koleginice Šeron Stoun da joj je producent Robert Evans predložio da spava s njim tokom snimanja filma "Silver" početkom devedesetih.


Kako je ona istakla u podkastu Luija Terua, Evans, koji je i sam bio glumac i rekao joj da je spavao s Avom Gardner zarad filma, istakao je da će Boldvin i ona tako "imati bolju hemiju na ekranu".


Boldvin se nakon njene ispovesti oglasio na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, gde je istakao da mu nije jasno zašto ga ona pominje posle više od tri decenije i izrazio sumnju da je, navodno, još boli to što ju je odbio.

Nisam siguran zašto Šeron Stoun nastavlja da priča o meni i posle svih ovih godina? Je li još uvek zaljubljena u mene ili je i dalje povređena nakon svih ovih godina jer sam odbio njeno udvaranje? – napisao je Boldvin.

 

Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silver
Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silverfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Da li je rekla svojoj drugarici Dženis Dikinson, dan nakon što sam odradio testiranje za film i naleteo na njih dve na našem letu nazad za Njujork, "Nateraću ga da toliko "odlepi" za mnom, da će mu se vrteti u glavi"? – rekao je Boldvin.


On je dalje istakao da zna o Šeron Stoun stvari koje ona ne bi želela da javnost čuje.


Znam o njoj toliko prljavih stvari da je ona ta kojoj bi se zavrtelo u glavi, ali sam sve ovo vreme ćutao – kaže glumac.


Pitam se da li da napišem knjigu i ispričam mnogo, mnogo uznemirujućih, nastranih i neprofesionalnih priča o Šeron? To bi moglo da bude zabavno – rekao je on polupreteći.

 

Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silver
Bili Boldvin i Šeron Stoun u filmu Silverfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šeron Stoun još uvek nije odgovorila na ove komentare, ali je Dženis Dikinson preko svojih predstavnika za medije negirala da je vodila pomenuti razgovor sa zvezdom "Niskih strasti".


Koliko se sećam, Šeron mi nikada nije rekla tako nešto. Nisam sigurna zašto je Bili Boldvin to spomenuo. Oboje ih obožavam, ali to se nikada nije dogodilo – istakla je.


Robert Evans, kog Šeron Stoun optužuje da joj je sugerisao da stvarno bude intimna s Evansom, preminuo je 2019. godine.


Glumica je ovu situaciju pomenula i u svojim memoarima 2021, ali tada nije imenovala glumca s kojim joj je predlagano da spava.

 

Holivudska glumica Šeron Stoun
Holivudska glumica Šeron Stounfoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kako je objasnila u pomenutom podkastu, Evans je jurio po svojoj kancelariji i hvalio joj se time što je bio s Avom Gardner i da bi i ona trebalo da postupi isto s Boldvinom.


Sve što treba je da Bili bude bolji u filmu jer to je bio problem. Kad bih ja mogla da spavam sa Bilijem, onda bismo imali hemiju na ekranu, i ako bih samo ja imala seks sa njim, to bi spasilo film! I pravi problem sa filmom sam bila ja, jer sam bila tako napeta, i tako drugačija od prave glumice koja bi samo spavala sa glavnim glumcem i vrati stvari na pravi put – istakla je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini

 

makonda-tracker