ne želi više da krije njegovo ime

Ispovest Šeron Stoun: Pozvao ju je u kancelariju i primorao da bude intimna sa kolegom

0

Pre nekoliko godina Šeron je otkrila da je bila ucenjena da spava sa kolegom, a sad je otkrila i ime producenta koji je sve "zakuvao"

Šeron Stoun
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Šeron Stoun odlučila je da u javnosti otkrije identitet producenta koji ju je pritiskao da prvi put ima seks sa kolegom i ime glumca sa kojim je bila primorana da stupi u intimne odnose.


Kako je navela, on je od nje to zahtevao da bi poboljšao njihovu hemiju na ekranu.

 

Glumica (66) je ranije govorila o toj situaciji u svojim memoarima iz 2021. godine, ali tada nije želela da otkrije njegov identitet, ali je sada otkrila da je u pitanju producent Robert Evans, glumac brat Aleka Boldvina Bili.

 

 

Sve se odigralo tokom snimanja filma "Sliver" iz 1993. godine.

 

Evans, koji je umro 2019. godine, takođe je bio producent na više filmskih ostvarenja i uživao je veliko poštovanje u Holivudu.

 

Ona je rekla da ju je bivši glumac, koji je postao producent, Evans pozvao sa snimanja u svoju kancelariju da joj uputi zahtev da spava sa glavnim likom Vilijamom Boldvinom - jednim od četvorice glumačke braće, poznatijim kao Bili - sa seta.

 

- Pozvao me je u svoju kancelariju u vreme kada sam trebala da budem na snimanju. Skoro da je trčao po kancelariji sa naočarama za sunce objašnjavajući mi da je on spavao sa Avom Gardner i da bi ja trebalo da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer da sam ja spavala u stvarnosti sa njim, scene seksa na snimanju bi bile bolje - ispričala je ona, pa je dodala:

 

ŠERON STOUN OTKRILA KO JU JE TERAO DA ZBOG FILMA SPAVA SA KOLEGOM
ŠERON STOUN OTKRILA KO JU JE TERAO DA ZBOG FILMA SPAVA SA KOLEGOM foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

 

- Bio je ubeđen da bi tada hemija među nama bila bolja. Zahtevao je da imam seks sa njim, jer bi to moglo da spasi fil. Naveo je kao glavni problem mene, jer sam bila napeta i rekao da bi da sam prava glumica bez razmišljanja pristala na to, jer bi me to vratilo na pravi put.

 

Šeron je bila šokirala njegovim zajtevom i shvatila je da zapravo on hoće da je okrivi za svoje greške. 

 

- Nisam morala da spavam sa Majklom Daglasom, jer on je znao da odradi svoj posao onako kako treba. Odjednom je za uspeh bilo potrebno da spavam s ljudima s kojima treba da glumim intimne scene - rekla je Šeron.

 

Bonus video:

Kako je Šeron Stoun čestitala Severini rođendan?

 

makonda-tracker