u strahu

"Rodila mi je sina. UBIJEN JE!" Ko je muškarac koji je Šeron Stoun napravio pakao od života?

0

Šeron Stoun već duže od dve godine proganja muškarac koji tvrdi da je rodila dete kom je on otac.

Šeron Stoun i njena porodica žive u strahu
Šeron Stoun i njena porodica žive u strahufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Slavna glumica Šeron Stoun i njena porodica ‘žive u strahu‘ od muškarca koji opsesivno uhodi glumicu i poslednje dve godine neprestano pokušava da je kontaktira.

 

Šandor Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu, tvrdi da je imao "tajnog" sina Džejsona sa Šeron Stoun 1986. godine, prenosi Daily Mail.

 

Porodica Šeron Stoun je u panici otkako je Boroš počeo da je uhodi. Angažovali su privatnog detektiva Pola Baresija, koji tvrdi da je muškarac koji je uhodi ‘opsednut i psihički bolestan‘ te ga je kamera uhvatila ispred kuće njene 62-godišnje sestre Keli u maju ove godine.

Bilo je to samo tri meseca nakon što je tragedija već pogodila porodicu slavne glumice, kada je Šeronin mlađi brat preminuo od srčanog udara u februaru prošle godine.

 

 Proganja je poslednje dve godine. U zadnje vreme se pojavljivao prvo kod njene majke, zatim kod brata, pa kod sestre. Bilo je to nešto planirano, imao je misiju. To je povećalo zabrinutost kod Šeron i njene majke, koja ima 90 godina, kao i kod njene sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali  otkrio je detektiv, prenosi Žena Blic.

 

Izvesni muškarac tvrdi da je 1986. dobio dete sa Šeron Stoun
Izvesni muškarac tvrdi da je 1986. dobio dete sa Šeron Stounfoto: filmdigital//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Muškarac je u mejlovima dodao da je ‘od 1987. Šeron bila njegova verenica, a da su 1986. dobili dečaka.

 

— Zvao se Džejson Stoun. Bio je star nekoliko meseci kad je, nažalost, preminuo u nesreći. Želeo bih da razgovaram sa Šeron o ovome — napisao je izmeđuostalog, pa dodao:

 

— Pokušavam da ih kontaktirati jer stvarno očajnički želim da pronađem svog sina. Dobili smo ga 1986, a onda je ubijen. I ne šalim se, dakle, stvarno sam ozbiljan. Nemam nikakvu umrlicu, ništa, tako da je to čudan slučaj, ali prilično sam siguran da znaju sve.

 

— Njegovo obraćanje nije delovalo preteće. Nije pokazao nikakvu požudu, romantičnu želju koju želi da ostvari — rekao je Baresi i dodao da uhoda ne planira ponovo da dođe u Ameriku.

 

Bonus video

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini

 

makonda-tracker