oprez!

Zavisnik, bivši zatvorenik, besramni lažov... Holivudske glumice podelile svoja iskustva s aplikacija za upoznavanje

0

Za samo nekoliko dana, dve čuvene američke glumice otkrile su kako su obmanute na dejting aplikacijama

Šeron Stoun na 75. Kanskom festivalu
Šeron Stoun na 75. Kanskom festivalufoto: EPA / SEBASTIEN NOGIER

Otkako su društvene mreže postale neizostavan deo naših života, mnogi na njima traže prijateljstvo i ljubav, pa ne čudi što se među njima sve češće nađu i svetske zvezde.


To nije slučaj samo s Instagramom, Fejsbukom i Iksom (nekadašnjim Tviterom), već slavni koriste i aplikacije za upoznavanje, a ovih dana su čak dve čuvene dame pričale o svojim, nažalost, negativnim iskustvima.

 

Šeron Stoun završila na sastanku sa osuđenikom i zavisnikom


Najpre je holivudska glumica Šeron Stoun (65), koja kaže da ne želi neobavezne veze i spremna je za stabilnost i harmoničan život udvoje, podelila kako je završila na romantičnom sastanku sa zavisnikom od heroina.

 

Šeron Stoun kaže da ne želi samo avanturu
Šeron Stoun kaže da ne želi samo avanturufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ona je za The Times ispričala da je upoznala pomenutog muškarca putem jedne aplikacije, ali kada su se videli ispostavilo se da joj je poslao staru fotografiju i da je u pitanju bivši zatvorenik. Kako je Šeron ispričala, bila je šokirana kada je u bašti hotela na Bel eru ugledala muškarca koji je izgledao "očigledno 20.000 injekcija heroina nakon fotografije koju je poslao".

Rekla sam konobaru: "Ja ću čašu vode", a on je tražio koktel – apsint ili tako nešto! Rekla sam: "Žao mi je, ne mogu da ostanem" – prisetila se oskarovka.


Šeron Stoun priznala je i da ne krije svoj identitet na aplikacijama za upoznavanje, a Bumble ju je zbog toga blokirao – nisu joj poverovali da je zaista u pitanju jedna od najpoželjnijih žena sveta.

 

Dru Barimor muškarac slagao da je sportska zvezda


Nakon Šeron Stoun, i Dru Barimor (48) pričala je o svom iskustvu, kada ju je nepoznati muškarac slagao da igra u NFL ligi. U svojoj emisiji, Dru je rekla:


Ovaj momak na mojoj dejting aplikaciji je rekao da je kvoterbek Los Anđeles ramsa.

 

Dru Barimor već godinama je razvedena od oca svoje dece
Dru Barimor već godinama je razvedena od oca svoje decefoto: EPA-EFE/JEREMY PIPER

– Zato sam mu pisala i rekla: "O, moj Bože, išla sam na prvi trening. Bilo mi je frustrirajuće kao devojci iz Los Anđelesa koja voli fudbal što nemamo nikakve timove. Onda sam se preselila u Njujork, a mi smo dobili dva tima! Drago mi je što sam te upoznala, moje ime je Dru" – prisetila se glumica i voditeljka.


Zapravo na toj poziciji u pomenutom klubu igra Džon Metju Staford (35), oženjeni muškarac, dok je osoba s kojom se dopisivala muzičar koji je mislio da će biti "slatko" da slaže da je sportista, što joj je i rekao kad je video da se ona razume u američki fudbal.

Zbog toga, ali ne samo zbog toga, holivudska glumica ne uživa u korišćenju aplikacija za upoznavanje.

 

Dru Barimor nema pozitivno iskustvo s aplikacijama za upoznavanje
Dru Barimor nema pozitivno iskustvo s aplikacijama za upoznavanjefoto: EPA/BALLESTEROS

Nikada kada uđem tamo, to nije dobar osećaj. Uvek izdržim pet dana – otkrila je Dru. – Ali sada se aplikacija promenila tako da ti pokaže ljudi koji su ti slični, što je korisno... Ali ja nikoga ne znam i deluje mi strašno da izađem s neznancem.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

 

BONUS VIDEO

Neobična aplikacija uz koju dobijate

 

makonda-tracker