ispovest

Umesto uživanja u SLAVI I LEPOTI, proživljavala je strašne stvari: Borbe i traume Kejt Vinslet posle "Titanika"

0

Kejt Vinslet je posle "Titanika" dobijala užasne komentare i kritike, s kojima se teško nosila.

Kejt Vinslet je imala težak period posle 'Titanika'
Kejt Vinslet je imala težak period posle "Titanika"foto: EPA/ANDREW COWIE

Glumicu Kejt Vinslet uskoro ćemo gledati u novoj seriji "Režim", nakon "Avatara", "Mer od Istauna" i ostalih ostvarenja u kojima glumi poslednjih godina.

 

Britanska glumica do sada je imala besprekornu karijeru i mnoštvo različitih uloga u kojima je pokazala raskošan talenat, ali uspesi, nagrade i pozitivne kritike nisu značili da neće imati velike izazove na profesionalnom putu.

 

Naime, kao i većina prelepih glumica kakve gledamo na bioskopskim platnima, i Kejt Vinslet je morala da se izbori sa velikim brojem ružnih i zlobnih komentara.

 

Slavna glumica je slavu stekla sa svega 22 godine, ulogom Rouz u kultnom filmu "Titanik", koji je ostvarenje koje mnoge glumice čekaju čitavog života.

Mada je tada važila za jednu od najvećih holivudskih lepotica, Kejt nisu zaobišli pogrdni komentari na račun njenog tela, figure i kilograma, a daleko od toga da se lako s njima nosila. 

 

Kako je otkrila 2022. godine, Kejt su savetovali da joj je bolje da bude zadovoljna ako dobija uloge "debelih devojaka", te da joj je bilo teško da to isprati.

 

Kejt Vinslet kao Rouz u 'Titaniku'
Kejt Vinslet kao Rouz u "Titaniku"foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kad sam bila mlađa, mog agenta su zvali i pitali bi ga koliko imam kilograma. Nije šala. Drago mi je što se sada sve menja — otkrila je Kejt i priznala da bi se sad mnogo lakše obračunala s nekim ko kritikuje izgled njenog tela.

 

Ni slučajno nemoj tako da mi se obraćaš! Ja sam mlada žena, menja mi se telo, nesigurna sam uplašena, nemoj to da mi otežavaš — danas bi rekla Kejt, koja je tokom godina stekla mnogo iskustva i bolje razume sebe.

 

1 / 7 Foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Danas joj mnogi daju komplimente na račun izgleda, ali čak i oni nose implicitne kritike.

 

Danas ljudi kažu: Izgledaš odlično, smršao si! Dakle, kompliment je povezan sa težino i to ne želim da dopustim — tvrdi ona.

 

Kejt su pitali da li je Ozempik zaslužan za njen izgled, a glumica tvrdi da ne zna ni šta je to.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Žena podelila trikovve za mršavljenje

 

 

 

 

makonda-tracker