"Obožava njenog sina"

19 godina mlađa i čini da se on oseća dobro: Kevin Kostner ljubi prelepu pevačicu nakon najprljavijeg razvoda decenije

1

Nakon što se i zvanično razveo od supruge s kojom je proveo dve decenije, glumac je sreću pronašao u zagrljaju mlađe muzičarke

Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskara
Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Slavni holivudski glumac Kevin Kostner (68) ostavio je iza sebe veoma tešku godinu na privatnom planu.


On se posle 19 godina braka razveo od supruge Kristin Baumgartner, s kojom ima troje dece, a ovaj razvod detaljno je propraćen u medijima jer je glumčeva žena najpre odbijala da se iseli iz njihove vile.


Potom je zahtevala alimentaciju za koju je on smatrao da je previsoka, a Kristin se žalila da je njenoj porodici "luksuzni život ušao u DNK i da ne mogu da ga se odreknu".

Nakon razvoda, glumac je povezivan s više poznatih žena, uključujući glumicu Riz Viterspun, a potom je stupio u vezu s pevačicom i kompozitorkom Džuel (49).

 

Kevin Kostner prošle godine se razveo posle 19 godina braka
Kevin Kostner prošle godine se razveo posle 19 godina brakafoto: EPA / NINA PROMMER

Oni su viđeni zajedno na jednom dobrotvornom događaju, a izvori bliski paru rekli su da između njih postoji "jaka privlačnost".

 

Da li se Kevin Kostner ponovo ženi?


Uskoro je počelo da se spekuliše da Kevin Kostner planira da zaprosi muzičarku, ali osoba bliska njemu sada je za Entertainment Tonight otkrila da bi on radije da uživa u slobodi.


Kevin trenutno izlazi. On je u dobrom položaju i otvoren je za upoznavanje novih ljudi. Zauzet je i okružen prijateljima, putuje, u igri je i navikava se na novi život posle razvoda – kaže izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)


Otkad su počeli da se viđaju Kostner i Džuel ne eksponiraju svoju vezu i trude se da sačuvaju intimu, a to što veza još uvek nije previše ozbiljna ne znači da je brak isključen.


Kevin je upravo izašao iz lošeg braka i prošao kroz ružan razvod, ali to ga nije odvratilo od ideje da se opet oženi. Oseća se tako dobro kad je sa Džuel. On je srećniji. I obožava njenog sina – rekao je neimenovani izvor za In Touch.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ispovest Danijele Dimitrovske: "Razvod je smrt bez umiranja"

 

makonda-tracker