pljušte optužbe

Razvod o kom bruji Holivud: Slavni glumac postao beskućnik i neće da joj plaća hirurge i krpice, a ona neće da se iseli

1

Američki tabloidi se naslađuju međusobnim prepucavanjem slavnog glumca i njegove, još malo, pa bivše žene. 

 

Kevin Kostner je u procesu razvoda od svoje supruge  Kristin Baumgartner
Kevin Kostner je u procesu razvoda od svoje supruge Kristin Baumgartnerfoto: The Photo One / Profimedia

Ceo Holivud bruji o razvodu slavnog glumca Kevina Kostnera i njegove supruge Kristin Baumgarten. 

 

Ovaj par se razvodi posle 24 godine koje su proveli u ljubavi, a od toga oko dve decenije u braku. 

 

Kristin, koja je 19 godina mlađa od poznatog glumca, nedavno je podnela zahtev za razvod braka, iznevši kao razlog "nepomirljive razlike". 

 

Nakon toga počele su u medijima da pljušte brojne međusobne optužbe, a Krisin je rekla da nema nameru da se iseli sa imanja na kome su živeli zajedno, vrednom oko 150 miliona dolara.  

 

Tačnije, ona je rekla da se neće iseliti sve dok joj Kevin ne bude dao garancije da će imati dovoljno novca da se brine o njihovoj deci.

 

Kristin smatra da će cifra od 248.000 dolara biti dovoljna, pa stoga želi da visina alimentacije bude baš tolika.

 

- Moj cilj je bio i nastavlja da bude održavanje što veće stabilnosti za našu decu, što uključuje posedovanje odgovarajućih resursa i plana tako da mogu da uspostavim stabilan dom za njih, umesto da pravim privremene i nedosledne stambene aranžmane - rekla je Kristn, a prenosi „Radar Online“.

 

Razod Kevina Kostnera i Kristin Baumgarten mediji opisuju kao jedan od najprljavijih u Holivudu
Razod Kevina Kostnera i Kristin Baumgarten mediji opisuju kao jedan od najprljavijih u Holivudufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Međutim, Kevin, za koga je Kristin rekla da je bez njenog znanja putem video poziva rekao njihovoj deci da se razvode, se ne slaže baš sa tim. 

 

On je prvo naveo da je tokom ovog procesa postao beskućnik, pošto njegova bivša ljubav ne želi da se iseli iz njegovog doma. 

 

Takođe, smatra da je njegova uskoro bivša supruga nije novac tražila zbog dece, nego zbog njenih ličnih troškova, koje on jednostavno ne želi da plaća.

 

Kako prenose američki mediji, Kostner tvrdi da Kristin ogromne sume novca troši na advokate, čestu kupovinu novih "krpica", kao i redovne odlakse kod estetskih hirurga na "popravke".

 

A to su, kako on kaže, stvari koje on nema nameru da plaća i koje nemaju nikakve veze sa decom. 

 

Sad nam samo preostaje da čekamo dalji rasplet ovog razvoda, koje mediji u SAD već opisuju kao jedan od najprljavijih u Holivudu.

 

 

 

makonda-tracker