"ovo me je šokiralo!"

"Izgleda 20 godina starije, ovo je tužno videti..." Poznati glumac NEPREPOZNATLJIV na najnovijim fotografijama

0

Jedan od glumaca koji su obeležili jednu od najpopularnijih serija proteklih godina u januaru je imap probleme sa zakonom, a sada je viđen u Londonu

Pol Anderson, najpoznatiji je kao Artur Šelbi u seriji 'Birmingenska banda'
Pol Anderson, najpoznatiji je kao Artur Šelbi u seriji "Birmingenska banda"foto: Caryn Mandabach Productions / Ti / AFP / Profimedia

Britanski glumac Pol Anderson (46), najpoznatiji po ulozi Artura Šelbija u seriji "Birmingemska banda", pre nekoliko dana je uslikan u Londonu dok je izlazio iz pekare, a mediji prenose da glumac više ne liči na sebe.


On je primećen u farmerkama, dukserici s leopard printom i bundi i nije delovao preterano raspoloženo, a fanovi popularne serije komentarišu da Anderson izgleda neprepoznatljivo.


"Deluje kao da mu nije dobro", "Ovo je tužno videti", "Izgleda decenijama starije", "Ove fotografije su me šokirale", "Izgleda kao da ima 66, a ne 46 godina"... neki su od komentara čitalaca Daily Mail-a.

 

Pol Anderson, najpoznatiji kao Artur Šelbi u seriji 'Birmingenska banda', izlazi iz pekare u Londonu
Pol Anderson, najpoznatiji kao Artur Šelbi u seriji "Birmingenska banda", izlazi iz pekare u Londonufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je prvi put de je Pol Anderson viđen u javnosti nakon što je imao probleme sa zakonom u januaru. Glumac je priznao krivicu za posedovanje kokaina i amfetamina, a policija je kod njega pronašla drogu i lulu za pušenje kada je zatečen s jednim prijateljem i bebom.

On je priveden nakon što je pio u lokalu u londonskom Hempstedu, a menadžer paba je rekao da je, nakon što je Anderson izašao iz toaleta, osetio miris isparenja kreka. Zbog toga je pozvao policiju, a glumac je potom odveden u stanicu, gde su mu pronađeni narkotici i lekovi koji se dobijaju na recept.


Njegova kazna je novčana – 1.345 funti, a njegova advokatica insistira da Anderson nije pušio krek, iako je priznala da se "našao u nezgodnom položaju i trebalo bi da ima snage da kaže 'ne'".

 


U januaru su mediji pisali i da producenti istražuju njegovo ponašanje nakon žalbe kolege, ali nije poznato na šta se ona odnosi.

 

Izvori bliski glumcu su negirali da je on uradio bilo šta pogrešno i za The Sun su rekli da su sigurni da ništa neće biti dokazano protiv njega. Anderson je nedavno igrao u Netfliksovom filmu "Lift", a očekuje se da će igrati u filmu "Birmingemska banda", u kom bi, kao i u seriji, trebalo da ima važnu ulogu, uz irskog glumca Kilijana Marfija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zašto je Biković izbačen iz HBO serije?

 

makonda-tracker