pokajala se

"Ušla je sa suzama u očima": Džej Lo ispričala kako joj se glumica izvinila posle nemilosrdnih UVREDA

0

Nakon što se dve i po decenije spekuliše da Dženifer Lopez ne peva svoje pesme, popularna glumica je prva poznata ličnost koja je to javno izgovorila. Međutim, ubrzo je morala da provodi vreme s njom

Dženifer Lopez tokom cele karijere prate glasine da ne peva svoje pesme
Dženifer Lopez tokom cele karijere prate glasine da ne peva svoje pesmefoto: EPA / NINA PROMMER

Latino diva Dženifer Lopez prisutna je na javnoj sceni duže od dve i po decenije, a nakon plesačke karijere početkom devedesetih počela je da dobija i prve manje uloge.


Potom je 1997. zaigrala u filmu "Selena" o životu najveće latino zvezde u dotadašnjoj istoriji Selene Kintanilje Perez, posle čega joj je nedostajala scena, te je odlučila da se otisne u muzičke vode.

 

Ni slutila nije da će muzika postati njeno primarno zanimanje, a od prvog albuma "On the 6", koji je objavila 1999. do "This Is Me... Now," koji izlazi 16. februara, Džej Lo je doživela mnogo uspeha, rasprodatih turneja, prestižnih nagrada...

Da li je Dženifer Lopez stvarno "otvaračica usta"?


Međutim, sve to vreme pratili su je isti komentari – da je ona najuspešnija pevačica koja ne ume da peva. Pričalo se da je ona "otvaračica usta" i da su njene najveće hitove otpevale druge pevačice.

 

 

U nekim slučajevima je to čak i potvrđeno: Kristina Milan peva refren pesme Play (sama je to priznala iako je na albumu navedeno samo da peva prateće vokale i da je napisala pesmu), a Ašanti peva refren u I'm Real i Ain't It Funny (Remix).


Niko, međutim, od poznatih ličnosti to nije smeo da kaže naglas već 25 godina, sve dok glumica Ajo Edebiri nije počela da se šali na račun ovog trača. Ona je gostujući u podkastu Scam Goddess 2020. bez ustručavanja rekla da Džej Lo ne peva svoje pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayo Edebiri (@ayoedebiri)


Evo o čemu se radi – ona misli da je u mnogim pesmama, ali to nije ona – rekla je Ajo. – Ona misli da je dobra, iako ona ne peva u većini ovih pesama... Mediji onda pišu "Džej Lo nije imala vremena da dođe do studija", kao, "Džej Lo je zazueta". Šta radi? Pošto očigledno ne peva.


Džej Lo je sada dala intervju za magazin Variety u kom je pričala na mnoge teme, pa se osvrnula i na ovu.


To je smešno. Čula sam da se slične stvari pričaju tokom cele moje karijere, tako da me zaista ne pogađa – objasnila je i dodala da joj se Ajo Edebiri izvinila zbog svojih komentara kada su nedavno sarađivale u emisiji Saturday Day Night.

 

Dženifer Lopez se ne potresa zbog tračeva da ne peva svoje pesme i da ne ume da peva
Dženifer Lopez se ne potresa zbog tračeva da ne peva svoje pesme i da ne ume da pevafoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Bila je uplašena i veoma slatka – rekla je Dženifer. – Došla je u moju garderobu i izvinila se sa suzama u očima, rekla je da je užasno što je rekla sve to. Zaista se osećala loše, dopao joj se moj nastup jer su upravo imali tonsku probu i čula me je kako nastupam. Bila je u fazonu "Tako mi je j***o žao, to je bilo grozno od mene".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srbin koji je oduševio Džej Lo

 

makonda-tracker