burne i kratke ljubavi

Brzo su se pokajali: 6 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili u braku

0

Mnoge svetske zvezde iza sebe imaju brakove kojih se danas retko ko seća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uglavnom su to bili pogrešni izbori partnera, zbog čega su se brzo pokajali i još brže razveli. Ipak, sve je ostalo zapisano i zabeleženo, pa je red da se podsetimo ko su bile prve ljubavi holivudskih zvezda pre nego što su postali slavni, piše Kurir.

 

Sindi Kraford i Ričard Gir

 

foto: Profimedia

Jedna od najlepših manekenki i holivudski glumac venčali su se 1991, a samo četiri godine nakon toga podneli su papire za razvod. Velika razlika u godinama bila je samo jedan od razloga zbog kojih ovaj brak nije funkcionisao. Na dan njihovog venčanja Sindi je imala 25, a Ričard 42 godine.

 

Svi su imali mišljenje o ovim raskidima: Slavni parovi čiji rastanak mnogi još uvek ne mogu da prebole

 

Džordž Kluni i Talija Balsam

 

Glumac je krajem osamdesetih započeo vezu s koleginicom, kojom se ubrzo oženio u Las Vegasu. Par je bio u braku od 1989. do 1993. godine. Kao glavni razlog za razvod oboje su naveli mladost i nezrelost.

 

Tom Kruz i Mimi Rodžers

 

foto: Profimedia

Pre braka s Nikol Kidman, koji je trajao čitavu deceniju, Tom je bio oženjen glumicom Mimi Rodžers. Venčali su se 1987, a već dve i po godine kasnije počeli su da žive odvojeno. Zvanični razvod obavljen je 1991, ali niko nikad nije saznao pravi razlog kraha.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker