skromni

Druge holivudske zvezde imaju dvorce, a oni žive u mini-stanu sa dvoje dece: Sami kuvaju i čiste i to iz DIVNOG razloga

1

Ove dve superzvezde važe za najskromniji par Holivuda. Za razliku od nekih svojih kolega, uopšte nisu opsednuti novcem i luksuzom. Ona čak kaže da čišćenje sudopere vidi kao terapiju. 

Eva i Rajan
Eva i Rajan foto: EPA/WARREN TODA

Od kada su Rajan Gosling i Eva Mendes zajedno, oni krše sva nepisana pravila Holivuda. Slavni par glumaca je mogao sebi da priušti život u velikom luksuzu pošto imaju i više nego dovoljno sredstava za to, ali nisu tako mislili.

 

Njima je draže da svoje ćerke odgajaju na skroman način. Uz to što nemaju ograđene vile ili dvorce kao neke njihove kolege iz Holivuda, oni čak nemaju ni dadilju i dele na ravne časti sve kućne obaveze.

 

A da li znate zbog čega su se odlučili da vode ovakav način života?

 

Nemaju ni dadilju

 


Rajan i Eva su zvezde sa A liste Holivuda, ali žive veoma skromnim životom. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili. Umesto toga, žive u malom stanu sa dve spavaće sobe.

 

Glumci žele svojoj deci da pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima osam, a Amanda šest godina. Gosling i Mendesova iz principa ne žele dadilju, što je izazvalo pravi šok u Holivudu.

 

Glumci sami odgajaju svoju decu. a kada im zatreba pomoć, samo pitaju Evine starije rođake.

Ona kuva, on čisti

 

Eva na 'terapiji'
Eva na "terapiji"foto: Eva Mendes Instagram

Po mnogima Eva i Rajan su savršen par. Ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže za sebe da je „kuhinjska nakaza“. Njena strast za čišćenjem čak je prerasla i u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi sunđere za čišćenje protiv bakterija.


Glumica po sopstvenom priznanju voli da pere sudove i čisti sudoperu. To je za nju vid treapijre

 

- Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno. Zaista ide dublje od pukog čišćenja. Zaista mi daje jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um - kaže glumica

Roditeljstvo je važnije od karijere

Rajan Gosling ima glumačku karijeru koja ga zaokuplja, ali kaže da je pre svega otac, pa tek onda glumac. Eva je napravila pauzu u svojoj glumačkoj karijeri kako bi posvetila svoje vreme onome što smatra da je najkreativnija stvar na svetu — majčinstvu.

 


Pre 9. godine, glumica je bila okružena ljubavlju svoje mame, a ove godine su je formirale kao ličnost. Mendes razmišlja o povratku u svet bioskopa, ali su se njena očekivanja od budućih projekata promenila.

 

- Ne želim da radim ništa na silu - objašnjava ona.

Decu idu u "kućnu školu"

 

Gosling i Mendesova su odlučili da školuju svoju decu kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojke imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

 

 

makonda-tracker