"ako postoji raj..."

Doživela je strašan bol, a Holivud zamenila "običnim" poslom: Tek nakon smrti glumice otkrili smo gde je nestala 80-ih

0

Izgubila je sina, 27 godina radila kao medicinska sestra:

Tisa Farou i Aldo Rej u filmu And Hope to Die (1972)
Tisa Farou i Aldo Rej u filmu And Hope to Die (1972)foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Tereza Tisa Farou, glumica najpoznatija po ulogama u filmovima "Homes" i "Prsti", preminula je u 73. godini, prenosi People.


Njena sestra i koleginica Mia Farou podelila je tužne vesti na Instagramu, uz dirljiv tekst i staru fotografiju slavne Tise.


Ako postoji raj, nema sumnje da je moja lepa sestra Tisa tamo dočekala – napisala je Mia.

Ona je bila najbolja od nas – nikada nisam srela velikodušniju osobu s više ljubavi u sebi. Obožavala je život i nikad se nije žalila. Nikad – otkrila je MIa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow)


Kako je glumica objasnila, njena mlađa sestra preminula je iznenada i tokom spavanja.


Umrla je neočekivano juče ujutro – napisala je Mia u sredu na Instagramu. – Izgleda u snu. Ovo je težak trenutak za sve nas koji smo joj se divili i duboko je voleli.


Ronan Farou, sin slavne glumice, podelio je ovu njenu objavu i dodao:


Nedostaješ mi, tetka Tisa.

 


Ko je bila Tisa Farou?


Tisa je bila najmlađe od sedmoro dece irske glumice Morin O'Salivan i australijskog režisera Džona Faroua, a rođena je 22. jula 1951. godine.


Na velikom platnu je debitovala kao Lori Grejndžer u drami "Homer" (1970), a potom izgrala u nizu poznatih filmova, uključujući "Menheten" Vudija Alena. Poslednji njeni filmovi objavljeni su 1980. godine, a u pitanju su "Antropofag" i "Poslednji lovac".

 


Tisa je sedamdesetih, kada je imala svega 18 godina, pričala o tome kako za nju nije nikakva prednost to što joj je sestra čuvena Mia Farou i da je dugo pokušavala da dobije priliku da snimi makar reklamu.


Uvek bih naletela na neku ženu od karijere kojoj se odmah ne bih dopala jer nije volela moju sestru Miju – rekla je Tisa tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Journal (@acjournal)


Nakon svoje glumačke karijere, Tisa je 27 godina radila kao medicinska sestra, a Mia je na Instagramu otkrila da je bivša glumica izgubila sina.


Bila je divna sestra Stefi, Prudens i meni, posvećena majka Džejsonu, koji je umro u Iraku, Bridžet i malom unuku Kajloru, koji su bili svetlost njenog života – napisala je Mia.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

 

makonda-tracker