bolan kraj

Pronađena je na tužan način: Umrla glumica koja je lepotom obeležila osamdesete

0

Tek nakon što je njena cimerka osetila neprijatan miris kako se širi iz sobe čuvene glumice, policija je došla na lice mesta 

Sindi Morgan umrla je u 70. godini
Sindi Morgan umrla je u 70. godinifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Telo glumice Sindi Morgan pronađeno je nakon što je njena zabrinuta cimerka pozvala policiju, pošto je osetila neprijatan miris iz njene sobe.


Upravo sam izašla iz svoje sobe i osetila neprijatan miris iz njene – rekla je neimenovana žena tokom telefonskog razgovora s policijom, prenosi Page Six.


Glumičina cimerka je objasnila da one dele stan i da nije sigurna je li Morganova kod kuće, ali je naglasila da glumica ima životinje i da se brine jer njena "cimerka nema nikoga".

 


Kako je dodala, danima nije videla Sindi Morgan, ali čuje njenog psa i dve mačke, a nije uspela da dođe do ključa od stanodavca, pa je pozvala policiju.


Glumica je potom pronađena mrtva u 70. godini, a Page Six piše da seispostavilo da je Sindi Morgan poslednji put viđena živa 19. decembra.
TMZ prenosi izjavu policije da je ona preminula prirodnom smrću, a mediji prenose da je umrla 30. decembra.

 


Sindi Morgan najpoznatija je po ulozi Lejsi Anderol u filmu Caddyshack (1980), u kom je igrala sa Čevijem Čejsom i Bilom Marejem. Takođe je igrala dva lika u filmu "Tron" (1982) – programerku Loru i njen alter-ego Jori.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kakav je Džej bio pred smrt?

 

makonda-tracker