modni klasik

Tejlor Svift zna i najbolji način da ga nosite! Ovaj kaput je najmoderniji za jesen 2023, a ostaće to još decenijama

0

Ne samo što je popularna kantautorka pronašla savršen kaput za svaku priliku nego ga je kombinovala maestralno

Kaput Tejlor Svift je trend svake sezone
Kaput Tejlor Svift je trend svake sezonefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Muzička senzacija Tejlor Svift jednostavno ne može da utekne paparacima, a otkako je otkriveno da je u vezi s NFL zvezdom Travisom Kelsom još joj je teže da sačuva privatnost.


Dok se njen novi dečko sprema da se useli u vilu od šest miliona dolara koju je pazario da bi mogli da se viđaju na miru, par ne može da utekne foto-reporterima na ulicama Njujorka, a za modne portale to znači – fenomenalna modna inspiracija u režiji uvek trendi Tejlor Svift!


Par je pre nekoliko večeri viđen na aferpartiju organizovanom povodom nove sezone emisije Saturday Night Live, a kantautorka je izgledala fenomenalno u elegantnom jesenjem izdanju.

 

Najupečatljiviji deo njenog stajlinga svakako je kaput do kolena, komad brenda Gant čija cena iznosi 825 dolara.

 

kaput koji je tejlor svift nosila prilikom izlaska s novim dečkom je božanstven
kaput koji je tejlor svift nosila prilikom izlaska s novim dečkom je božanstvenfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tejlor je odabrala predimenzionirani model s efektnim reverima, dvorednim kopčanjem i epoletama, koji poseban utisak ostavlja dezenom – moćnom pepito šarom, vanvremenskim klasikom za hladnije dane. Ovaj model izgleda kao klasični karirani kaput, a tek izbliza vidi se da je u pitanju sitni pepito, koji odiše elegancijom.


Budući da je ovaj dezen tako upečatljiv, obično se preporučuje da se kombinuje s jednobojnom odećom, a Tejlor Svift ponela je crne Versace pantalone i korset, čime je dodatno naglasila svoj kaput.

 


Pepito, inače, spada u najstarije dezene i dugo je važio za statusni simbol jer se nalazio samo na odeći aristokrata. U svet mode su ga uvele modne kuće Dior i Chanel, nakon čega su mnogi brendovi nastavili da ga koriste na različite načine, a od tada nije bilo perioda u kome je bio passé ― uvek je aktuelan, uvek trendi i uvek pruža vrlo elegantnu notu.

 

 

Obično je popularniji u jesenjim i zimskim mesecima (mada ima vrlo zabavnih i raznobojnih letnjih varijanti).

 

BONUS VIDEO

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput

 

makonda-tracker