strani mediji pišu

Nova dva slučaja zlostavljanja u SAD: Na optuženičkoj klupi su - glumac kog žene obožavaju i ROKENROL IKONA

0

Svega koji dan nakon opužni na račun repera Paf Dedija, za slične stvari su osumnjičeni i čuveni glumac i slavni muzičar. 

Nova dva slučaja zlostavljanja među poznatim šoubiz ličnostima u Americi
Nova dva slučaja zlostavljanja među poznatim šoubiz ličnostima u Americi foto: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro se zatresla američka šoubiz scena kada je pre nekoliko dana Paf Dedi optužen za napastvovanje, uznemiravanje i zlostavljanje od strane svoje bivše devojke, pevačice Kesi. 

 

Sve je rešeno dogovorom koji nije otkrivan javnosti, ali su američki mediji zagrebali dobrano ispod površine ovog slučaja i otkrili da je Didi imao niz grehova proteklih decenija i da se maltene lako izvukao svaki put.

 

Još jedan slučaj koji je uzdrmao javnost, su optužbe na račun Breda Pita, koje je iznelo jedno od njegove usvojene dece. 

 

A nedugo nakon toga, šoubiz tlo u Holivudu i dalje se opasno trese. Stigle su dve nove optužbe za dve megapopularne ličnosti.

 

Prva je jedan od najpoželjnijih glumaca Holivuda, Džejmi Foks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Kako pišu strani mediji, dobitnik Oskara je optužen je za sek*ualni napad na jednu ženu u Njujorku 2015. godine.

 

Prema optužbi, sve se desilo u restoranu "Catch NYC & Roof". Tužiteljka je primetila Foksa za jednim stolom i zamolila ga za zajedničku fotografiju. 

 

On je pristao, rekavši joj: „Naravno dušo, sve za tebe“.

 

Nakon toga joj je rekao da izgleda kao supermodel, uhvatio za ruku, odveo u zabačen deo restorana i počeo neprimereno da je dodiruje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Kako je rekla, to je videlo više ljudi, ali oni nisu reagovali, a sve je prestalo kad je njena drugarica primetila šta se dešava. 

 

Oba devojka sada tuži Foksa i restoran, tražeči odštetu, pošto je, kako je navedeno, morala da ide na lečenje zbog veliko stresa koji je izazvao taj napad.

 

Drugi superstar koji je optužen za napad je muzičar Aksl Rouz, pevač legendarnog sastava Guns N Roses. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Njega je model i glumica Šila Kenedi optužila za se**ualni napad. Šila navodi da se taj napad desio 1989. u trenutku kada je bila u romansi sa Rouzom.

 

Kako je navela, on ju je vezao bez njenog pristanka i imao analni se** sa njom, pišu strani mediji. 

 

- Rouz je zloupotrebio slavu, status i moć koju ima kao slavna ličnost i izvođač u muzičkoj industriji da bi mogao da manipuliše, kontroliše i nasilno napadne Kenedi - navodi se u tužbi.

 

Advokat muzičara je negirao Šiline tvrdnje, a istakao je da je sve još sumnjivije pošto je sve prijavljeno dan pre zakonskog isteka roka za podnešenje ovakve optužbe.

- Prosto rečeno, ovaj incident se nikad nije desio. Ove izmišljene tvrdnje podnete su dan pre isteka roka za podnošenje zahteva u državi Njujork - kaže advokat Rouza, Alen Gatman.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker