dopadaju li se vama?

O njima SVAKO ima mišljenje – ili su mu prelepe ili MODNI HOROR: Ove cipele Irine Šajk su nova OPSESIJA influenserki

0

Neobičan izbor obuće ruske lepotice za business casual modno izdanje oduševio je modne znalce, ali nisu svi tako oduševljeni ovim modelom cipela, koje nazivaju "najružnijima na svetu"

Irina Šajk sa ćerkom leom u Njujorku
Irina Šajk sa ćerkom leom u Njujorkufoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su nedelje mode završene, ruska manekenka Irina Šajk vratila se u Njujork, svom uobičajenom načinu života, pa je američki paparaci svakodnevno viđaju kako završava obaveze ili vodi ćerku Leu de Senu Kuper u školicu.


Uvek savršeno doterana, vatrena Ruskinja iznova demonstrira stil o kom se priča i s lakoćom prelazi iz ležernih u vrlo elegantna izdanja, a sada je fotografisana u business casual kombinaciji koja u prvi plan ističe noge.


Irina je ponela dugačku crnu rolku i predimenzionirani teget sako koji je "imitirao" haljinu, dok je u ruci nosila torbicu Constance Elan modne kuće Hermès. Ipak, modne portale su ove fotografije preplavile zbog njenog izbora obuće, koja je definitivno najzapaženija ove godine.

 

Irina Šajk nosi neobične cipele brend Maison Margiela
Irina Šajk nosi neobične cipele brend Maison Margielafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U pitanju su cipele čiji prednji deo razdvaja prste tako da podsećaju na kamilja stopala poznate još i kao tabies. Sudeći po dizajnu, Irina je nosila ujedno i najpopularniji model – meri džejn cipele s blok-štiklom koje potpisuje brend Maison Margiela, čija cena iznosi oko 830 dolara.

 

One su sofisticirane, otmene, jednostavne, ali vrlo efektne, a najviše pažnje privlače prednjim delom podeljenjim na polovine.

 

Meri džejn tabies Irine Šajk potpisuje brend Maison Margiela
Meri džejn tabies Irine Šajk potpisuje brend Maison Margielafoto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok su influenserke i trendseterke očarane ovim parom obuće, mnogi tvrde da se ništa ružnije nije pojavilo u svetu mode, ali mišljenje ovih drugih ne može da smanji interesovanje za nesvakidašnje cipelice.


Platforma The Lyst nedavno je objavila izveštaj najpopularnijih komada i brendova u poslednjem tromesečju, a prvo mesto pripalo je upravo cipelama koje je ovih dana nosila Irina Šajk.

 

 

Cipele razdvojenih prstiju su navodno najtraženiji modni proizvod u ovom trenutku na svetu, a od početkta godine je interesovanje za njih poraslo čak 342 posto.

 

BONUS VIDEO

Maison Margiela meri džejn cipele

 

makonda-tracker