nije to očekivala

"Sad budi iskrena": Viktorija slagala o svojoj prošlosti, a onda je Bekam osramtio pred milionskim auditorijumom

0

Viktorija je pokušala da sakrije neke detalje iz svoje prošlosti, pre nego što je upoznala Dejvida, ali onda je Bekam "sasekao" u korenu. 

 

Dejvid Bekam je raskirnkao deo prošlosti koji je Viktorija želela da sakrije pred kamerama
Dejvid Bekam je raskirnkao deo prošlosti koji je Viktorija želela da sakrije pred kamerama foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Dejvid i Viktorija Bekam važe za jedan od najdugovečnijih šoubiz parova u celom svetu. 

 

I kao sve javne ličnosti, i oni pokušavaju da izgrade određenu sliku o sebi u javnosti. 

 

To, između ostalog, rade tako što pokušavaju da manipulišu nekim podacima o sebi, odnosno da u slučaju potrebe sakriju ili "nakite" neke stvari iz svog života.  

 

Baš jedna takva situacija desila se u njihovom novom dokumentarcu Bekam, u kome su javnosti otkrili do sada nepoznate detalje iz prošlosti i o svojoj intimi, između ostalog i o Dejvidovoj prevari o kojoj je brujao ceo svet.  

 

Dokumentarna serija Dejvida i Viktorije Bekam sadrži najrazličitije trenutke, a jedan je ovih dana privukao dosta pažnje. 

 

Viktorija je morala da odgvori Bekamu, koji je joj je postavio pitanje dok je davala intervju u njihovom novom dokumentarcu
Viktorija je morala da odgvori Bekamu, koji je joj je postavio pitanje dok je davala intervju u njihovom novom dokumentarcu foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

To je bio momenat kada je Viktorija pokušala da sakrije određene podatke iz svoje prošlosti, ali joj to Dejvid, naočigled milionskog auditorijuma, nije dozvolio. 

 

A šta se tačno desilo?

 

Viktorija je želela da se gledaocima predstavi kao neko ko potiče iz radničke klase. 

 

U jednom delu iz ovog dokumentarca, koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, Viktorija priča kako su ona i njena porodica bili članovi "veoma vredne radničke klase", sa jasnom željom da pokaže kako nije plivala u parama kada je bila mlada i da su njeni roditelji morali žestoko da rade za svaki cent. 

 

Ali međutim... Kada tu njenu izjavu čuo Dejvid, on je odmah postavio kontra-pitanje i na veoma originalan način dokazao da ne govori istinu i da je oduvek bila deo višeg staleža. 

 

- Hajde sada budi iskrena. Kojim automobilom te je otac vozio u školu - upitao je Bekam

 

- Pa, odgovor nije tako jednostavan - pokušala je da se izvadi Viktorija.


- Koji automobil je tvoj otac vozio - bio je uporan Dejvid i ponovio je pitanje.

Kada je videla da ne može da se iskobelja iz ove "zamke", Viktorija je ipak odgovorila.

 

- Okej. Bile su osamdesete i moj otac je imao Rols-Rojs - rekla je modna kreatorka.

 

- Hvala -  kratko je rekao Bekam je nakon čega je trijumfalno izašao iz prostorije.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker