kraj ljubavi

Razvodi se par koji svi obožavaju: Kraj ljubavne bajke Hjua Džekmena posle 27 godina

1

Jedan od omiljenih i najdugovečnijih parova Holivuda se razvodi posle 27 godina ljubavi. 

foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati glumac Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Furnes obavestili su javnost da su rešili da se razvedu posle punih 27 godina u braku.

 

Čuveni australijski par ima dvoje dece, koja više i nisu tako mala - sina Oskara od 23 ćerku i Avu od 18 godina. 
 

Par je  izdao zajedničko saopštenje i otkrio da su rešili da se raziđu, što je šokiralo sve koji prate holivudske prilike.

 

Hju i Debora su važili za jedan od najskladnijih brakova, te je ova vest blago rečeno sve iznenadila. 

 

- Bili smo blagoslovleni što smo zajedno skoro tri decenije kao muž i žena u divnom braku pune ljubavi. Naše putovanje se sada pomera i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo pratili naš individualni rast - saopštio je par u zajedničkoj izjavi, koju je preneo magazin "People".

 

Hju Džekmen i Debora su 27 godina proveli u braku
Hju Džekmen i Debora su 27 godina proveli u braku foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Istakli su da im je i dalje porodica na prvom mestu, ali da će se sada uloge malo promeniti. 


- Naša porodica je bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Ovom sledećem poglavlju pristupamo sa zahvalnošću i ljubavlju. Veoma cenimo vaše razumevanje za poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju u životima - napisali su Hju i Debora. 

Izjavu su potpisali kao "Deb i Hju Džekman" i dodali da je ovo jedina izjava koju će dati tim povodom.


Australijska plavuša je 13 godina starija Hjua, a oni su jednom prilikom izjavili da se toliko vole da nikada nisu proveli više od dve nedelje odvojeno od venčanja 1996. godine.

 

Ako se prisetimo na koji način je ovog aprila Hju čestitao Deb 27. godišnjicu braka, ovaj njihov potez je još veće iznenađenje. 
 

- Volim te Deb. Danas nam je 27. godišnjica braka. 27 godina! Toliko te volim - napisao je glumac relativno skoro na svojim društvenim mrežama na kojima ima skoro 80 miliona pratilaca.

 

Hju Džekmen je veliki fan Novaka Đokovića i često ga možemo videti na njegovim mečevima, pogotovo u Australiji
Hju Džekmen je veliki fan Novaka Đokovića i često ga možemo videti na njegovim mečevima, pogotovo u Australiji foto: pianistq/Instagram

Stanovnici naše zemlje neobično vole i cene Hjua pošto je poznato da je on veliki navijač našeg Noleta, kao i njegova žena, koju smo nedavno videli kako zajedno sa Jelenom Đoković prati Novakov meč.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker