strašno

Slavni glumac optužen za gnusne zločine: Bio je velika ljubav Keti Peri, a sada mu pripisuju višestruko silovanje

0

Čak pet devojaka je poznatog umetnika optužilo za napastvovanje. 

Rasel Brend i Keti Peri iz srećnih dana
Rasel Brend i Keti Peri iz srećnih danafoto: EPA/MIKE NELSON

Rasel Brend, poznati komičar i bivši suprug poznate pevačice Keti Peri, optužen je višestruko silovanje i napade. 

 

Žene koje su optužile Rasela Brenda za silovanje, napad i emocionalno zlostavljanje progovorile su u TV specijalu o navodnim zločinima.

 

U filmu „Russell Brand: In Plain Sight“ u organiziaciji "Channel 4 Dispatches", koji je emitovan samo nekoliko dana nakon što je Deni Mastesrson zbog sličnih zločina osuđena na veliku zatvorsku kaznu, pet žena je iznelo gnusne optužbe protiv Brenda.

 

Svih pet žena su odlučile da ostanu anonimne, a podelile su svoja iskustva o navodnom zlostavljanju kroz koje su prošle sa komičarem.

- Hvata me, moj donji veš, vuče ga u stranu“. Kažem mu da siđe sa mene i on ne želi da siđe. Drži me uz zid, gura se u mene - ispričala je jedna žena. 

 

Druga žena je tvrdila da je Brand "zgrabio i stavio na krevet".

 

- Bila sam potpuno obučena, a on je u tom trenutku bio nag. I držao me je dole i samo je agresivno pokušavao, znate, da ima odnos sa mnom - rekla je druga navodna žrtva.

 

Treća navodna žrtva je navela da je slavni glumac "ugurao pe*is i njeno grlo do tačke gde nije mogla da diše“.

 

- Samo me je gušio. Plakala sam, a on je rekao: I tako sam samo želeo da vidim kako se tvoja maskara skida - tvrdila je treća žena. 

Nakon toga su prikazali snimak iz jedne od Brendovih stend-ap humorističkih emisija iz 2006. godine, gde se šalio kako je video kako da ženska maskara „malo trči“  tokom oralnog seksa.

 

Jedna od žena je tvrdila da "nikada, nikada" ranije nije javno govorila o incidentu, jer je glumac delovao "nedodirljivo".

 

Jedno od navodnih silovanja dogodilo se u Brendovoj kući u Los Anđelesu - nekih pet meseci nakon što su on i Keti Peri okončali svoj razvod.

 

Dan pre nego što je film emitovan i "Sandej Tajms" je objavio ekspoze o navodnim incidentima, dok je Brend nešto kasnije na svom Instagramu demantovao te tvrdnje.

- Primio sam dva izuzetno uznemirujuća pisma, ili pismo i "e-mail", jedno od televizijske kompanije mejnstrim medijskih kuća, jedno iz novina, u kojima se navodi niz nečuvenih i agresivnih napada. Usred ovih zapanjujućih, prilično baroknih napada, nalaze se neke veoma ozbiljne optužbe koje apsolutno pobijam - naveo je on u video poruci na Instagramu.

 

Slavni glumac je takođe rekao da ima veoma „promiskuitetnu“ prošlost, ali da su sve njegove veze „bile apsolutno i uvek sporazumne“.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker