kraj veze

Ni beba im nije pomogla: Al Paćino ponovo raskinuo s 54 godine mlađom devojkom

0

Samo tri meseca od kad su dobili dete odlučili su se za kraj 

Al Paćino raskinuo vezu sa 54 godine mlađom devojkom
Al Paćino raskinuo vezu sa 54 godine mlađom devojkom foto: EPA / ANDY RAIN

Čuveni holivudski glumac Al Paćino odlučio je da stavi tačku na vezu sa Nur Alfalom, koja mu je pre samo tri meseca rodila dete. 

 

Ova 29-godišnjakinja dobila je sina iz veze sa glumcem, ali se čini da je jaz među njima bio preveliki da bi veza mogla da opstane na duže staze.

 

Nakon što su se razišli Nur je podnela i zahtev za starateljstvo, tražeći potpuno fizičko i starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

 

 

Od samog početka stvari nisu funkcionisale kako treba, a mediji su brujali ne samo o činjenici da će blumac u 9. deceniji postati otac, već i o tome da je on, očigledno nesiguran, tražio da Nur uradi test očinstva.

 

Legendarni glumac (83) u početku navodno nije verovao da je beba njegova, preneo je TMZ. Njegov predstavnik za medije rekao je za Foks Njuz Digital da oni ne žele da daju komentare.

 

Nur je Al Paćinu rodila dete, a sad se razilaze
Nur je Al Paćinu rodila dete, a sad se razilaze foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA /

 

TMZ je nakon toga pisao da je Alfalah - koja je tada bila u osmom mesecu trudnoće - bez ikakve bojazni uradila test očinstva, koji je utvrdio da je Paćino zaista otac.

 

Al Paćino i Nur su bili zajedno od aprila 2022, a par je na opšte iznenađenje javnosti dobio dete 6. juna ove godine. Sada je čini se došlo vreme za razlaz, a kako će se stvari dalje odvijati ostaje nam da vidimo. 

 

 

makonda-tracker