najgori trenutak njegovog života

ČUVAO SE ZA BRAK S NJOM, VOLEO JE BESKRAJNO: Žena posle čije IZDAJE je Hefner voleo samo plavuše ― i promenio istoriju

0

Malo je poznato da je prva ljubav čuvenog osnivača Plejboja žena zbog koje je doživeo takav emotivni krah da je i decenijama kasnije taj trenutak opisivao kao najgori u životu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarni Hju Hefner decenijama je bio sinonim za raskalašan život. Uvek je bio okružen obnaženim plavokosim lepoticama, imao je po više devojaka istovremeno, a njegove žurke u losanđeleskoj vili uvek su privlačile pažnju javnosti zbog hedonizma i seksualnih avantura. Pokrenuo je pravu seksualnu revoluciju i omogućio celom svetu da najlepše žene planete bez odeće na neki način budu i u njihovim domovima i da se otvaraju mnoge tabu teme. Zato je mnoge iznenadila činjenica da je Hefner u brak ušao ― nevin.


Hju je još od srednjškolskih dana bio zaljubljen u Mildred Vilijams, koju je zvao Mili i s kojom je želeo da provede ceo život. Zaprosio ju je, ona je pristala, a zavetovali su se jedno drugom da će u brak ući kao device. Ipak, to obećanje ispunio je samo Hefner, a Mili mu je dan pred venčanje priznala da ga je prevarila i, štaviše, imala odnose s drugim muškarcem. On je to teško podneo.


To je bio najgori trenutak u mom životu ― iskreno je priznao kasnije.

 

Ipak, oni su se venčali 1949. i ubrzo dobili dvoje dece: Kristi i Dejvida, ali Hjuu nikako nije polazilo za rukom da istinski oprosti preljubu. Nakon izvesnog vremena, Mili mu je dala blagoslov da spava s drugim ženama, što je potpuno promenilo njegove pogleda na brak i, uopšte, svet. Promenilo se još nešto ― Hefner više nikad nije bio s brinetom.

 

1 / 10 Foto: Photo Wire / StarMax / Profimedia


Nakon 10 godiina braka, Hju i Mili su se razveli, a tada počinje poglavlje u njegovom životu koje je, na neki način, trajalo do kraja Hefnerovog života. U tom trenuku, Plejboj je postojao već nekoliko godina, a njegov osnivač započeo je životni stil koji je uključivao lude zabave i žene, žene, žene. Kako je sam jednom prilikom izjavio, spavao je s više od 1.000 žena, a oženio se još dvaput: 1898. godine se zavetovao na večnu ljubav Kimberli Konrad, s kojom je dobio sinove Kupera i Marstona, a 2012. oženio je Kristal Haris.
 

 

makonda-tracker