otišao je prerano

Od čega je umro Angus Klaud? Život pokojnog glumca bio je pun iznenađenja, a okončao se naglo i nakon bolnog gubitka

0

Do medija su dospeli detalji poziva hitnoj pomoći koji je majka prerano preminulog glumca uputila nakon što ga je pronašla bez znakova života

Angus Klaud u seriji 'Euforija'
Angus Klaud u seriji "Euforija"foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Američki TMZ javio je kasno noćas da je glumac Angus Klaud juče preminuo u svom domu u Oklandu, samo 21 dan nakon što je proslavio 25. rođendan.


Klaud, inače zvezda serije "Euforija", jedne od najpopularnijih među mladima proteklih godina, dugo se borio s mentalnim zdravljem, a njegova porodica je potvrdila tužne vesti.


S velikim bolom moramo da se oprostimo od ovog neverovatnog čoveka. Angus je bio poseban na mnogo načina – kao umetnik, prijatelj, brat i sin – navodi se u saopštenju glumčeve porodice.


Angusovi bližnji na pomenuli su da se on teško nosio s nedavnom smrću oca.

 

Prošle sedmice je sahranio oca i teško se borio s tim gubitkom. Jedina uteha koju sada imamo je to što znamo da se Angus ponovo spojio s njim. Otac mu je bio najbolji prijatelj. Angus se borio s mentalnim zdravljem i nadamo se da će njegova smrt biti podsetnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore protiv toga u tišini – navodi se u izjavi za medije.

 

  • Ko je Angus Klaud?


Momak iz irske porodice rođen je u Oklandu, u Kaliforniji kao najstariji od troje dece. Pohađao je Dizajnersku školu sa Zendejom Kolman, s kojom je kasnije igrao u seriji "Euforija".

 

Glumac Angus Klaud u seriji 'Euforija'
Glumac Angus Klaud u seriji "Euforija"foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Za čuveni HBO-ov hit angažovan je igrom slučaja: dok je radio kao konobar u Bruklinu, prišla mu je kasting direktorka serije Dženifer Venditi. On je najpre mislio da pokušava da ga prevari, ali se ispostavilo da je dobio ponudu koja će mu promeiti život.


Iako nije imao glumačkog iskustva, on se izvanredno snašao u ulozi Deza O'Nila, lokalnog dilera droge koji ima blizak odnos s Ru, likom njegove školske drugarice Zendeje, a potom je igrao i u filmu "Severni Holivud".


Nedavno ga je bivši menadžer optužio da je zavistan od lekova, zbog čega se spekuliše da su upravo oni doveli do Angusove prerane smrti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)


Kako piše TMZ, u ponedeljak je glumčeva majka pozvala hitnu pomoć, kada je rekla da njen sin nema puls i da je u pitanju "moguće predoziranje".


Na mestu je proglašen mrtvim – piše ovaj portal.


Glumac je proteklih dana bio u vrlo lošem stanju nakon smrti oca, tvrde mediji, a on se nedavno oglasio na društvenim mrežama nedavno, kada je podelio fotografiju svog pokojnog oca i napisao da mu nedostaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)


Prema pisanju medija, on je bio u vezi s prekidima s manekenkom Sidni Martin, koja je na Instagramu objavila sedam slomljenih srca na crnoj pozadini nakon što se pojavila vest o Angusovoj smrti.

 

 

BONUS VIDEO: Opasna droga koja kruži u klubovima

 

makonda-tracker