zvanično saopštenje

Od čega je umrla Šinejd O'Konor? POLICIJA se oglasila povodom smrti legendarne irske pevačice

0

Policija je izdala saopštenje za javnost nakon pronalaska tela nekadašnje muzičke senzacije Šinejd O'Konor

irska muzička zvezda Šinejd O'Konor preminula je u 57. godini
irska muzička zvezda Šinejd O'Konor preminula je u 57. godinifoto: Kim Haughton / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je objavljena vest da je pevačica Šinejd O'Konor umrla u 57. godini, nije bilo jasno šta je uzrok njene prerane smrti

 

Slavna irska pevačica Šinejd O'Konor pronađena je juče, 26. jula, bez znakova života u svom domu na jugoistoku Londona, javio je Dejli mejl.


Muzička zvezda, koja je godinama vodila borbu za mentalno zdravlje, već neko vreme se nije pojavljivala u javnosti nije poznato šta bi mogao biti uzrok njene smrti.


Dan nakon tragičnih vesti, oglasila se policija, koja je navela je pevačica pronađena pre podneva.

 

Policija je pozvana u sredu, 26. jula u 11.18 časova zbog prijave da žena ne daje znake života, na adresi stanovanja u oblasti SE24 – stoji u zvaničnom saopštenju policije.

 

irska pevačica Šinejd O'Konor
irska pevačica Šinejd O'Konorfoto: DPA / AFP / Profimedia

Policijski službenici su bili na licu mesta i proglašena je mrtvom 56-godišnja žena. Bliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika – objasnili su.


Šinejd O'Konor se proslavila pesmom Nothing Compares 2 U, snimila je deset studijskih albuma u periodu od 1987. do 2014. godine, a osvojila je veliki broj prestižnih muzičkih priznanja, uključujući i Gremija.

 

Otvoreno je pričala o svojim mentalnim problemima i borbi protiv depresije, a čuvena je njena izjava da će "verovatno zauvek biti malo luda". Njeni problemi pogoršali su nakon što je prošle godine izgubila sina Šejna, koji je pobegao iz bolnice i oduzeo sebi život.

 

Šinejd O'Konor umrla je u 57. godini
Šinejd O'Konor umrla je u 57. godinifoto: EPA-EFE/LESZEK SZYMANSKI

Bili smo jedna duša podeljena na dva dela. On je bio jedina osoba koja me je ikada volela bezuslovno. Izgubljena sam bez njega – pričala je Šinejd nakon smrti sina.

 

 

BONUS VIDEO: Mentalno stanje nacije posle tragedija

 

 

makonda-tracker