traumatično

Nakon 20 godina braka RAZVOD i UDARAC koji boli više od ŠAMARA: Slavni glumac odlukom izazvao bes polovine HOLIVUDA

0

Mnogi su mišljenja da nije morao biti toliko surov i bezobziran 

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Čuveni holivudski glumac Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner odlučili su u maju da prekinu svoj brak. Od tada oni vode burnu pravnu bitku kojoj se ne nadzire kraj.

 

Osim sporova o izdržavanju dece, njih dvoje su se stalno sukobljavali oko pitanja gde će ko od njih u budućnosti da živi.

 

Oboje smatraju da treba da im pripadne imanje u Kaliforniji, pri čemu je Kristin tvrdila da je njen budući muž nepravedno izbacivao nju i njihovo troje dece odatke, dok je glumac tvrdio da je njeno odbijanje da se iseli njega ostavlja bez doma.

 

 

Iako se čini da je njihova pravna bitka daleko od kraja, najnovije informacije koje su stigle u medije govore da će Koster u ovoj borbi odneti pobedu.

 

Tokom vikenda, fotografije do kojih je došao Page Six pokazuju da je ispred imanja došlo nekoliko velikih kamiona koji su bili okruženi kartonskim kutijama.

 

Oni su kasnije izvestili da su kamioni primećeni u još jednoj od Kevinovih rezidencija nedaleko od kuće u Santa Barbari.

 

Kevin i Kristin su prvi put počeli da se svađaju oko imovine čim je ona podnela zahtev za razvod 1. maja, jer je, uprkos klauzuli u njihovom predbračnom ugovoru da će imati 30 dana od podnošenja zahteva za razvod da napusti kuću, ostala da živi u njoj.

 

Bili su 20 godina u braku, ali sada je kraj
Bili su 20 godina u braku, ali sada je kraj foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Glumac i reditelj je jedini vlasnik kuće, a u sudskim dokumentima do kojih je Insajder ranije došao, tvrdi:

 

- Kada smo Kristin i ja počeli da razgovaramo o braku 2003. godine, jasno sam joj stavio do znanja da se neću ponovo oženiti bez predbračnog ugovora koji m bi osigurao moju imovinu.

 

U dokumentima se prisetio svog prethodnog braka sa Sindi Kostner (rođena Silva) i njihovog razvoda iz 1994, navodeći:

 

- Bio sam oženjen ranije, i nakon razdvajanja, ostao sam bez svog doma. Nikada nisam želeo da se ovo ponovi. Zbog prirode mog posla, često sam van grada; zato mi je posebno važno da kada sam kod kuće, imam dom u koji mogu da odem.

 

Iz braka dugog 20 godina imaju troje dece
Iz braka dugog 20 godina imaju troje dece foto: EPA / NINA PROMMER

 

Ranije ovog meseca, Kristin je konačno zatražila rok za iseljenje do 31. avgusta, dok se Kevin zalagao da ona izađe do 13. jula.

 

Na kraju, sudija je naredio da ona mora da izađe do ponedeljka, 31. jula, tako da gotovo sa sigurnošću može da se misli da su kamioni počeli da sele Kristin.

 

Kevin i Kristin su prvi put počeli da se zabavljaju 2000. godine, a venčali su se na ceremoniji na njegovom ranču u Aspenu u Koloradu 2004. Oni imaju troje zajedničke dece: Kejden (16), Hejs (14) i Grejs (13).

 

Njegov brak sa prvom suprugom trajao je od 1978. do 1994. godine, a sa njom ima još troje dece: Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). Sa Bridžit Runi ima i sina Lijama (26). 

 

Kako je Đole Đogani proživeo trenutke razvoda pogledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker