iznenadićete se

U braku su 13 godina, igra u filmu "Barbi": Znate li koji poznati glumac je muž glumice koju pamtimo kao Ružnu Beti?

0

Jedno od omiljenih lica filma "Barbi" uživa u ljubavi sa kolegom, glumcem 

amerika ferera
amerika fererafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Zvezda filma "Barbi" Amerika Ferera osvojila je srca publike u pomenutom filmu i postala jedno od najpopularnijih imena na holivudskoj sceni. Sve oči javnosti nakon premijere filma bile su uprte u nju i njenu porodicu, a kako i ne bi kad je presimpatična i tako draga.

 

Amerika nije novo lice na holivudskoj sceni. Ona je igrala u više filmova koji su postigli ozbiljan uspeh, a najveći broj ljudi je pamti kao Ružnu Beti.

 

Ovog puta njoj je bila poverena uloga Glorije, čiji je prkosni monolog bio jedna od scena o kojima se najviše pričalo u filmu Greta Gervig "Barbi". Upravo ova scena odjekujnula je među ogromnim brojem gledalaca, a naročito žena.

 

 

Međutim, to nije bio jedini poseban trenutak za nju u filmu. Za nju je to zapravo najvažniji trenutak bio onaj koji je prikazao njenog stvarnog supruga, glumca Rajana Pirsa Vilijamsa u ulozi njenog filmskog muža.


Ko je bio muž Amerike Ferere u Barbi?

 

Amerikin muž je imao kratku ulogu u filmu "Barbi". On nije ni morao da glumi jer je dobio ulogu muža svoje žene!

 

Nakratko se pojavljuje u scenama kao Glorijin muž gde pokušava da nauči španski preko popularne jezičke aplikacije Duolingo. U međuvremenu, Amerika je glumila Gloriju.

 

 

Ko je muž Amerike Ferere?

 

Osim Barbie, Rajan (42) radi i kao glumac, kao i reditelj i pisac. Rođen je u El Pasu, u Teksasu, i radio je na filmovima kao što su Kilimandžaro (2013), 1985 (2018), Suva zemlja (2010) i Ks/I (2014); Amerika je glumila u poslednja dva.

 

Osim toga, ubrzo nakon izbora 2016. supružnici su osnovali Harness, neprofitnu organizaciju sa fokusom na podsticanje političkog uticaja umetnika, uticajnih i organizatora.

 

Kako su se Amerika i Rajan upoznali?

 

Amerika i njen muž upoznali su se 2005. godine kada je on bio na kastingu za svoj prvi film nakon postdiplomskih studija, a Amerika je bila student na dodiplomskim studijama na Univerzitetu Južne Kalifornije.

 

 

Par se verio u junu 2010. nakon pet godina zabavljanja, a venčao se sledeće godine u Čapakui u Njujorku u domu američke koleginice iz uloge Ružne Beti, Vanese Vilijams.

 

Proslavili su 12. godišnjicu braka i 18 godina zajedno, ranije ove godine, a Amerika je, podelivši fotografiju njih dvoje na njihovom venčanju na Instagramu, napisala:

 

- Srećna godišnjica mom kontaktu za hitne slučajeve. Moja osoba i dom već 18 godina. Prokletstvo, ovde izgledamo mlado.

 

Da li Amerika Ferera ima decu?

 

Amerika i Rajan imaju dvoje dece. U novogodišnjoj noći 2017. objavila je da je trudna sa njihovim prvim zajedničkim detetom, a u maju 2018. dočekali su sina Sebastijana, kojeg od milja zovu Baz.

 

 

Dve godine kasnije, u novogodišnjoj noći 2019, majka dvoje dece je objavila da ona i Rajan očekuju svoje drugo dete. Ona je najavila dolazak ćerke Lusije Marisol objavom na Instagramu 2020. godine u kojoj je napisala:

 

- LUCIA MARISOL VILLIAMS je stigla 4. maja da me zagrli i poljubi za Dan majki.

 

Rajan i Amerika drže svoju decu podalje od reflektora i svojih stranica na društvenim mrežama, a prošle godine je Amerika čak otkrila da njena deca još uvek nemaju pojma da će ona igrati ulogu u filmu "Barbi".

 

Kako je naša poznata manekenka Sofija Milošević uživala u ulozi Barbi pogledajte u videu koji sledi 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker