tuga

PROSLAVIO SE RADOM NA SERIJI KOJU SMO VOLELI: Mislilo se da živi holivudski san, ali pronađen je MRTAV

0

Pronađen je mrtav u hotelu u Majamiju, prvo se sumnjalo na ubistvo, a, kako prenose strani mediji, izgleda da je ipak u pitanju samoubistvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Silvio Horta, koji je bio najpoznatiji po radu na popularnoj seriji Ružna Beti, prema navodima medija, oduzeo je sebi život.

 

45-godišnji producent pronađen je mrtav u jednom hotelu u Majamiju. Isprva se sumnjalo da je u pitanju ubistvo, ali potom se, navodno, pokazalo da je u pitanju samoubistvo pištoljem.

 

Silvio Horta je bio poznat u Holivudu, ali najviše pažnje privukao je radom na Ružnoj Beti. Glavna glumica pomenute serije, Amerika Ferera, na društvenim mrežama je iskazala nevericu, žal, pa izjavila saučešće njegovim roditeljima.

 

 

Premda su mnogi imali utisak da Silvio živi holivudski san, on sam je u jednom intervjuu otkrio da nije bilo tako. 

 

"Dok sam radio na seriji, u petak uveče bio sam paralizovan od umora. Nisam hteo ni da izlazim, ni da se družim, imao sam toliko posla da je samo to bio moj život", ispričao je svojevremeno, ali i dalje je nepoznato šta je neposredni uzrok ovog čina.

 

Horta je sa 19 godina porodici priznao da je gej, a na društvenim mrežama je poslednju fotografiju objavio prošlog juna.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker