holivudski paparaco

RETKO KO bi je prepoznao na prvi pogled: Kako danas izgleda Kevinova mama iz filma "Sam u kući"?

0

Sećate li se Ketrin O'Hare, Kevinove mame iz filma "Sam u kući"? Ona je uslikana na ulicama Londona, ali malo ko bi znao da je to ona kad bi je sreo!

ketrin o hara i mekoli kalkin u filmu 'sam u kući'
ketrin o hara i mekoli kalkin u filmu "sam u kući"foto: Profimedia

Jedan od neponovljivih filmskih klasika, koje jednako obožavaju i deca i odrasli, svakako je "Sam u kući", a koji god nastavak da odgledate, garantovano će vas podsetiti na neko bezbrižno, praznično vreme! Mada je nepisano pravilo da se gleda tokom zimskih praznika, ova porodična filmska saga definitivno vraća osmeh na lice u bilo koje doba godine.

 

Dobro je poznato šta se tokom godina dešavalo sa slatkim Kevinom Mekalisterom, odnosno glumcem koji ga je odglumio, Mekolijem Kalkinom. Mekoli Kalkin prolazio je kroz razna posrnuća i turbulentne životne faze, ali napokon se, čini se, "smirio" uz svoju partnerku, s kojom je osnovao i porodicu.

 

Mada je definitivno on obeležio filmove "Sam u kući", jednako poznata bila je i njegova mama Kejt Mekalister, koja je uspela da "zaboravi svog sina" kod kuće. 

 

Glumica Ketrin O'Hara stekla je slavu ulogom Kevinove mame, ali ona je dobro znano ime u filmskoj industriji. Od uloga u filmovima After HoursBeetlejuice The Nightmare Before Christmas, došla je i do uloge Mojre Rouz u odlično prihvaćenoj seriji (i od strane publike i od strane kritike) Schitt's Creek, za koju je 2020. godine dobila nagradu Emi.

 

ketrin o'hara danas bi retko ko prepoznao
ketrin o'hara danas bi retko ko prepoznaofoto: Robert Okine / Getty images / Profimedia

Ipak, za one koji je dugo nisu videli, ova glumica danas ima 69 godina i čini se da bi je retko ko prepoznao ko je dugo nije video na ekranima.

 

Ona je uslikana u Londonu u društvu svog prijatelja Ričarda O'Granta i delovala je vrlo stajliš u roze sakou i pantalonama na pruge.

 

ketrin o hara uslikana je u londonu
ketrin o hara uslikana je u londonufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li biste je prepoznali?

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker