skrivali su mesecima

Poznati par u tajnosti dobio DRUGO DETE! Glumac je bio NA IVICI SMRTI, odrekao se roditelja, a danas živi kao u raju

1

Omiljene dečije zvezde su pre nekoliko godina jedno u drugom prepoznali ljubav svojih života, a njihova sreća sada je još veća

Mekoli Kalkin i Brenda Song dobili su drugog sina
Mekoli Kalkin i Brenda Song dobili su drugog sinafoto: BALD/AIM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako javlja više američkih medija, glumci Mekoli Kalkin i Brenda Song ponovo su postali roditelji prošle godine, i to u potpunoj tajnosti.


Omiljene dečije zvezde svih koji su odrastali devedesetih i dvehiljaditih dobile su sina koji je dobio ime Karson, a Us Weekly piše da je dečak došao na svet pred Božić po gregorijanskom kalendaru 2022.


Portparoli poznatih glumaca nisu odgovorili na pitanja medija o lepim vestima u porodici Song-Kalkin, a poznato je da su oni u aprilu 2021. dobili i sina Dakotu. Mekoli i Brenda dali su prvom sinu ime po glumčevoj pokojnoj sestri, koja je stradala 2008. godine u automobilskoj nesreći.

 

Mekoli Kalkin i Brenda Song dobili su drugog sina
Mekoli Kalkin i Brenda Song dobili su drugog sinafoto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Nakon rođenja njihovog prvog deteta pisalo se da par planira još dece, kao i da imaju nameru da se venčaju u budućnosti.

 

Brenda Song odlično je poznato ime svima koji su odrastali u Disney kanale i dečije i tinejdžerske serije, na prvom mestu sitkom The Suite Life of Zack and Cody, u kom je igrala razmaženu bogatašicu London Tipton.

 


Što se tiče Mekolija Kalkina, njegovo lice spada u najpoznatija u istoriji filma, budući da je on dečak koji igra glavnu ulogu u prva dva dela filma "Sam u kući".

 

Kalkin je uz to zabeležio još nekolicinu uloga, ali nikada nije želeo da izgradi veću glumačku karijeru, koja mu se nudila na srebrnom poslužavniku – kako odolevajući pritisku porodice, tako i zbog sopstvenih demona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin)


Mekoli je odrastao u velikoj porodici u kojoj su sva deca gurana u svet glume od strane oca, koji sam nije bio preterano uspešan glumac uprkos svem trudu.

 

Kada je imao 15 godina, zatražio je da se njegovim roditeljima oduzme starateljstvo nad njim i izjavio da može sam da brine o sebi i upravlja svojim bogatstvom, koje je tada bilo procenjeno na 15-20 miliona dolara, a izveo ih je i pred sud kako bi im onemogućio da koriste njegov novac. Štaviše, uspeo je i da ih se zvanično odrekne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin)


Glumac se godinama borio i sa zavisnošću od narkotika, 2004. godine uhapšen je zbog posedovanja marihuane i veće količine lekova, nakon čega je kratko bio iza rešetaka. Dugo se klonio javnosti i tek povremeno igrao u niskobudžetnim i indi filmovima, a 2012. godine šokirao je svet fotografijama na kojima je izgledao neprepoznatljivo, te se pisalo da je Mekoli na ivici smrti.


Međutim, otkako je pronašao ljubav sa Brendom Song, još jednom dečijom zvezdom, Mekoli je počeo ispočetka, poroci su pobeđeni, a on živi mirnim porodičnim životom.

 

Krajem 2021. sve je iznenadio pojavivši se na reviji modne kuće Gucci, kada je pokazao da se oseća odlično i da je i te kako ponovo spreman za kameru – ali ga to ne zanima previše.

 

Glumac Mekoli Kalkin na reviji modne kuće Gucci u Los Anđelesu krajem 2021. godine
Glumac Mekoli Kalkin na reviji modne kuće Gucci u Los Anđelesu krajem 2021. godinefoto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

I pored činjenice da je bio problematičan, Kalkin je uspeo da očuva odličan imidž u javnosti i zadrži simpatije svih koji su ga zavoleli kao lukavog dečaka koji opstaje sam u kući koju za Božić opsedaju pljačkaši.

 

 

 

makonda-tracker