voli starije muškarce

54 godine je mlađa od njega, zovu je LOVCEM NA STARCE: Ko je devojka s kojom Al Paćino čeka 4. dete?

1

Devojka poznatog glumca je u osmom mesecu trudnoće 

Al Paćino postaje otac u 82. godini
Al Paćino postaje otac u 82. godini foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Legendarni glumac i poznati holivudski zavodnik Al Paćino postaće otac u 83. godini života. On je duže od godinu dana u vezi sa Nur Alfalah, devojkom koja je od njega starija neverovatnih 54 godine. 

 

Ona je zagazila u osmi mesec trudnoće, a ponosi par s nestrpljenjem isčekuje, njeno prvo, a njegovo ćetvrto dete. 

 

Medije je veoma brzo preplavilo pitanje, ko je zapravo Nur Alfalah?

 

Par je navodno počeo da izlazi tokom pandemije. Poznati glumac ovu vest potvrdio je za TMZ 30. maja 2023. i otkrio da je Nur u osmom mesecu trudnoće.

 

 

Prema pisanju Page Siksa, Nur i Al Paćino su prvi put primećeni zajedno u javnosti u aprilu 2022. godine, kada su izašli na večeru, a ovo su zanimljive činjenice o budućoj majci četvrtog deteta čuvenog glumca. 

 


Nur Alfalah je izlazila sa Mikom Džegerom 2017. godine


Pre Al Paćina, Nur Alfalah je navodno izlazila sa Mikom Džegerom. Alfalah i frontmen Rolingstonsa (79) bili su zajedno skoro godinu dana, od 2017. do 2018. Par je počeo da izlazi kada je Mikova tadašnja devojka Melani Hemrik bila trudna sa njihovim trećim detetom. Prema Dejli mejlu, Alfala je nastavila da izlazi sa milijarderom Nikolasom Bergruenom nakon što se razvela od Džegera.

 

Lepa Nur osvojila je srce velikog Al Paćina
Lepa Nur osvojila je srce velikog Al Paćinafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 Al Pacino i Nur Alfalah su navodno počeli da se zabavljaju 2020. godine

 

Iako je veza Paćina i Alfalaha izašla na videlo tek nedavno, oni se navodno zabavljaju već duže vreme.

 

- Paćino i Nur su počeli da se viđaju tokom pandemije. Ona uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima, neko vreme je bila sa Mikom Džegerom, a onda je izlazila sa Nikolasom Bergruenom. Već neko vreme je sa Alom i veoma se dobro slažu. Čini se da razlika u godinama ne predstavlja problem, iako je stariji od njenog oca - rekao je izvor za Pejdž Siks.

 

Nur Alfalah radi u industriji zabave

 

Prema izvoru pomenutog časopisa Nur „dolazi iz bogate porodice“. Ona radi u industriji zabave. Na IMDb-u je predstavljena kao producent kratkog filma "La Petite Mort" iz 2019. i izvršni producent na nekoliko projekata.

 

Al Paćino će sa Nur Alfalah dobiti svoje četvrto dete
Al Paćino će sa Nur Alfalah dobiti svoje četvrto dete foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Nur je sarađivala sa svojom sestrom

 

Nurin Instagram prostor je dokaz da je izuzetno bliska sa svoje dve sestre Remi i Sofijom. Nur i Remi su navodno zajedno radili u Brosa Nostri. Prema Deadline-u, dve sestre su takođe potpisale ugovor o produkciji grupe sa "Imagine Entertainment" u septembru 2021. godine.

 

Nur ima filmske diplome sa UCLA i USC

 

Nur je studirala film na koledžu, za svoj dodiplomski diplomirala je u Školi za filmsku umetnost Univerziteta Južne Kalifornije. Njena magistarska diploma iz filmske i TV produkcije je na UCLA.

 

 

makonda-tracker