ime posebnog značenja

Ponizio je bolesnog sina, pa opet navukao na sebe BES: Glumac dobio treće dete, a umesto čestitki dobija — UVREDE

0

U svojoj ljubavi uživaju već tri godine i ovo im je drugo zajedničko dete 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ketrin Švarceneger i njen suprug Kris Prat su po drugi put postali roditelji jedne malene devojčice koja se zove Eloiz Ketrin Švarceneger Prat. Ovo ime u prevodu na naš jezik znači "zdrava".

 

Ovaj par je u braku od 2019. godine a poznati glumac iza sebe ima 11 godina dug brak sa koleginicom Anom Faris, od koje se razveo 2018. godine i sa kojim ima sina Džeka.

 

Kada je prošlog puta postao otac, Kris se javno zahvalio svojoj suprugzi Ketrin na tome što mu je rodila zdravo dete. 

 

Ova njegova poruka naišla je na veliko neodobravanje javnosti imajući u vidu da on sa prethodnom suprugom Anom Faris ima dete, koje ima zdravstvenih problema.

 

Kris Prat, Ana Faris, Džek Prat
foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Trenutak nepažnje ili njegovo odsustvo osećaja učinili su da postane meta napada mnogih pratilaca na društvenim mrežama.

 

Sada je njegova porodica sa Ketrin postala bogatija za još jednog člana, a on je javnost o tome obavestio samo jednostavnim vizualom na društvenim mrežama na kojem je pisalo ime devojčice i datum rođenja.

 

 

Nakon što se Kris razveo od Ane spekulisalo se da je upravo njegova veza sa ćerkom slavnog Švarcenegera bila jabuka razdora u njegovom prethodnom braku.

 

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ketrin i Prat su veoma srećan par.

 

Ova skladna porodica sada je postala bogatija za još jednog člana, kojem je se sudeći po reakcijama na društvenim mrežama najviše obradovao deda, čuveni glumac Arnold Švarceneger, kojem je ovo drugo unuče.

 

Kako je izgledala njegova prva, a kako sadašnja žena pogledajte u galeriji i procenite s kojom je bolji par.

 

1 / 19 Foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

 

 

makonda-tracker