Uhvaćeni!

Ovo je novi dečko Šarliz Teron? Preziva se Dimitrijević, šetaju držeći se za ruke i TAKO JE ZGODAN

1

Popularna glumica viđena je u Los Anđelesu u društvu momka koji je, po svemu sudeći, njen novi emotivni parner

Šarliz Teron u Rimu na premijeri filma 'Fast X'
Šarliz Teron u Rimu na premijeri filma "Fast X"foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Holivudska glumica Šarliz Teron (47) viđena je nekoliko dana nakon rimske premijere njenog novog filma "Fast X" u svom Los Anđelesu, a po svemu sudeći – u društvu novog dečka!


Proslavljena oskarovka nije uspela da umakne paparacima u Los Felizu, gde su je fotografisali kako hoda ulicom držeći se za ruke s Aleksom Dimitrijevićem nakon romantičnog ručka.


Dok je njen izabranik nosio farmerke i žutu košulju, Šarliz je odabrala bež lagane pantalone za vaki dan i burgundi džemperak sa V-izrezom, a par je prošetao ne primećujući da ih snimaju i fotografišu.

Kako navode američki mediji, on se ranije bavio uglavnom modelingom i naveden je kao jedan od manekena agencije Next Models. Sarađivao je s mnogim poznatim brendovima, kao što su Malbon Golf, The Elder Statesman, Combo Boking i AG Green Label, a sada se bavi i dizajnom.

Nigde nije navedeno njegovo poreklo, a sudeći po prezimenu – najverovatnije potiče s Balkana.


Poslednju vezu u koju je javnost bila upućena Šarliz Teron imala je s holivudskim glumcem Šonom Penom 2015. godine, a ranije se viđala s glumcem Kregom Bijerkom, mutičkom zvezdom Stivenom Dženkinsom i glumcem Stjuartom Taunsendom i manekenom Gabrijelom Obrijem.

 

Šarliz je , inače, usvojila dve devojčice – Džekson (11) i Ogast (7).

 

 

makonda-tracker