modna fantazija

U grudnjaku i šortsu, a TAKO OTMENA! Šarliz Teron neobičnim izdanjem pokazala Rimljanima ko je princeza crvenog tepiha

1

Baš svaki put kada prilika zahteva eleganciju, Šarliz Teron je na visini zadataka, a opet – jedinstvena i drugačija

Šarlin Teron u Rimu na premijeri filma Fast X
Šarlin Teron u Rimu na premijeri filma Fast Xfoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

U Rimu je održana svetska premijera filma "Fast X", čak jedanaestog nastavka iz čuvenog serijala "Paklene ulice" (Fast & Furious), u režiji Luja Leterijea.


U glavnoj muškoj ulozi vraća se Vin Dizel, dok je možda najveće ime koje se pojavljuje u ovom filmu oskarovka Šarliz Teron.


Šarmantna glumica južnoafričkog porekla pojavila se na rimskoj premijeri ovog ostvarenja, a još jednom je na crvenom tepihu pokazala zašto spada u žene na čiji stil niko ne ostaje ravnodušan.


Šarliz je uvek elegantna kada prilika to zahteva, ali nikada na crveni tepih ne donosi već viđeno i dosadu, a tako je bila i u ovoj prilici.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI


Budući da je glumica zaštitno lice francuske modne kuće Dior, ona potpisuje i njen najnoviji stajling, koji stiže iz couture kolekcije pomenutog brenda za proleće i leto 2023. godine.


U pitanju je vrlo smeo spoj dubokog i kratkog šortas i svedenog grudnjaka, uz dodatak raskošnog mrežastog ogrtača sa decentnom kragnicom.

 

Šarlin Teron u Rimu na premijeri filma Fast X
Šarlin Teron u Rimu na premijeri filma Fast Xfoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Definitivno neočekivano izdanje za ovako svečanu priliku, ali je u pitanju izuzetan primer visoke mode koji je ostavio odličan utisak, posebno jer je Šarliz sve zaokružila, pomalo neočekivanom, beretkom.
 

 

makonda-tracker