"bila je besna"

3 godine je čekala OSVETU ZA IZDAJU: Kameron Dijaz i poznata glumica volele su istog muškaraca

0

Bila je sa njenim bivšim samo dva dana nakon njihovog raskida, a onda joj se Kameron Dijaz osvetila 3 godine kasnije. Danas su ponovo bliske prijateljice.

Kameron Dijaz i Kejt Hadson su danas ponovo bliske prijateljice.
Kameron Dijaz i Kejt Hadson su danas ponovo bliske prijateljice.foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ljubavni trouglovi u Holivudu su idealni scenariji za neku romantičnu komediju sa srećnim krajem, a ovaj je sigurno jedan od njih.

 

Dve holivudske plavuše su prešle dug put od prijateljstva, preko čak dva dečka s kojima su obe bile (u različito vreme) do ponovnog povezivanja, praštanja i prijateljstva.

 

Maltene da su svi zaboravili da je glumica Kejt Hadson nekada bila u vezi sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom. 

 

  • Višemesečna romansa zarad popularnosti?

 

Kako su tada preneli strani mediji, simpatije su se rodile na otvaranju hotela Fontainebleau u Majamiju u novembru 2008. godine, kada se Aleks tek razveo od supruge Sintije Skurtis, a Kejt je bila slobodna nakon raskida sa Ovenom Vilsonom.

Glasine o njihovoj vezi su počele iste godine kada je Kejt primećena da navija za tim Aleksa Rodrigeza "New York Yankees".

 

Njihova veza je potrajala od maja do decembra 2009. godine, ali su se iskrice potom ugasile.

 

Kejt Hadson je u intervjuu za Harper's Bazaar negirala ozbiljnost te veze i da bi pričala o njoj samo kada bi sedela tu trudna i da bi tek tada mogla da govori o tome koliko joj je važna u životu. 

 

Nakon raskida, Aleks Rodrigez je bio povređen i kako je preneo usmagazine.com, smatrao je da je on za nju bio samo PR potez koji je privukao mnogo više pažnje medija. 

 

- Uvek je želela da bude stilizovana pre utakmica i inssistirala je da bude u prvim redovima - rekao je izvor za usmagazine.

 

Svi su bili jednoglasni da ova veza nije bila ništa drugo nego PR potez glumice, a Aleks je želeo nekoga ko bi ga razumeo.

- Njena motivacija je bila više PR potez nego istinska odanost. Bilo je odvratno imati devojku koja je uvek želela da bude pred kamerama-  rekao je izvor i dodao:

 

- Aleks je želeo nekoga ko je više zainteresovan za izgradnju dugoročne veze  - 

 

  • Nakon raskida sa Kejt, Aleks ljubio Kameron Dijaz

 

Nekoliko meseci nakon raskida sa Kejt Hadson, Aleks Rodrigez je uplovio u vezu sa glumicom Kameron Dijaz.

 

I to ne bi bilo ništa neobično da Kejt i Kameron nisu bile bliske prijateljice.

 

Kameron je izlazila sa Aleksom od 2010. do 2011. godine, a pre nego što su postali zvanično par i izašli u javnosti, viđeni su na žurci pre Super Boula u Majamiju i podgrejali sumnje o vezi. 

Međutim, ni njihova veza nije uspela, oboje su želeli da se fokusiraju na karijere.

 

- Ona je veoma zauzeta svojom karijerom. A on je imao povrede i želeo je da se fokusira na svoju igru. Oni su posvećeni profesionalci -otkrio je izvor.

 

Aleks Rodrigez je svojevremeno za People rekao da voli i poštuje Kameron i da će uvek biti prijatelji, a kasnije je otišao korak dalje i nazvao svoju bivšu "jednom od najvećih ljudskih bića koje je ikada sreo".

 

  • Kameron želela da vrati Kejt za izdaju?

 

Međutim, uprkos tome što su raskinuli, veza Kameron i Aleks je naljutila Kejt Hadson. Bila je besna.

 

Mislila je da je to način da joj Kameron vrati za to što je 2007. godine Kejt Hadson uplovila u vezu sa Džastinom Timberlejkom samo dva dana nakon što je Dijazova raskinula sa njim četvorogodišnju vezu. 

Holivudske plavuše su postale ljute rivalke, pale su i teške reči, ali izgleda da su odlučile da svom prijateljstvu daju još jednu šansu, pa su tako viđene zajedno na Vanity Fairy 2012. godine, a već naredne godine Kameron je Kejt nazvala "dobrom prijateljicom", preneo je Vanity Fair.

Danas je Kameron Dijaz u srećnom braku od 2015. godine sa Benjijem Maddenom s kojim ima ćerku Rediks, dok je Kejt Hadson verena za Denija Fudžikavu

 

makonda-tracker