i tek tako...

23 godine nam promiče ovaj detalj: Znate li kako glasi PRAVO ime Keri Bredšo?

0

Milioni žena širom sveta vezali su se za glavnu junakinju "Seksa i grada" i bezbroj puta iznova gledali ovu seriju, ali do sad nismo obratili pažnju na to što je Keri, zapravo, samo njen nadimak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Verni obožavaoci kultne serije "Seks i grad" našli su se u čudu kada je u najnovijoj epizodi serije "I tek tako...", koja je mini-nastavak ovog televizijskog klasika, saznali da se lik (koji igra Sara Džesika Parker) Keri Bredšo zapravo zove — Kerolajn Bredšo!


Glavnu junakinju smo, još od 1998. godine, kada je premijerno emitovana prva epizoda, zvali samo Keri. Međutim, u jednoj od scena nove serije kada Keri dolazi da kupi kafu, zaposleni u kafiću pozdravlja je njenim pravim imenom.
Na stranici na sajtu Wikipedia je, inače, oduven navedeno da se glavna junakinje "Seksa i grada" zove Kerolajn Mari "Keri" Bredšo, ali je ova informacija novost za publiku, pa su mnogi na društvenim mrežama izrazili čuđenje.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


"Za ovih dvadeset godina nikad ni pomislila nisam da bi Keri moglo da bude skraćeno Kerolajn", "Upravo sam shvatila da se Keri Bredšo zove Kerolajn", "Trebalo nam je više od dve decenije da shvatimo da je Keri nadimak"... neki su od komentara strastvenih fanova serije.


Inače, nakon najnovijih epizoda, spekuliše se da Keri pati od demencije jer joj se dogodilo da usred razgovora zaboravi o čemu je pričala i da stavi kafu u zamrzivač, ali mnogi veruju da je ona skrhana zbog žalosti za suprugom Džonom, koji je preminuo u prvoj epizodi nastavka.

 


 

makonda-tracker