wow!

Za sat vremena DVE HALJINE – a ne zna se koja je lepša! Tejlor Svift više nije zakopčana do grla i fanovi su u transu

0

Popularna pevačica Tejlor Svift iznenada se pojavila na dodeli MTV nagrada, a oduševila je kako svoje fanove, tako i modne znalce

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pop senzacija Tejlor Svit bila je juče gošća iznenađenja na dodeli nagrada MTV EMA, gde je definitivno bila najzapaženija na crvenom tepihu!


U skladu sa svojim hitom Bejeweled, ona je rešila da se pojavi u kreaciji optočenoj kristalima i još jednom pokazala da je glavna zvezda baš svakog događaja.

 

Iako ona nije najavljena fanovima i predstavnicima medija, Tejlor se iznenada pojavila u Dizeldorfu, a za ovu posebnu priliku odabrala je jednu od najneobičnijih toaleta do sad.


U pitanju je jednostavan crni bodi, s tankim bretelama i dubokim dekolteom – ali tu se sva jednostavnost završava!

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ispod grudi sve do članaka pruža se retka providna mreža, koja je prekrivena svetlucavim, smaragdnim i krupnim zelenim kristalima, tako da izgleda kao da nosi haljinu, a reč je o kreaciji londonskog dizajnera Dejvida Kome.


Tejlor je nesvakidašnjoj toaleti dodala crne sandale modne kuće Giuseppe Zanotti, a svojski potrudila i oko nakita: nosila je više dijamantskih prstenova i minđuše različitih juvelirskih kuća. Pevačica je svoj odabir nakita naglasila uz pomoć punđe, dok je prepoznatljive šiške pustila da padaju i tako uokvirila lice na uobičajeno ljubak način.

 

Pevačica je s dodele MTV EMA nagrada kući odnela priznanje za najbolji spot duže forme, za pesmu All Too Well, a ona se skromno zahvalila svojim saradnicima Sejdi Sink i Dilanu O'Brajenu.


Oni su neverovatni saradnici i prijatelji – istakla je pevačica.


Ipak, za svoj govor, ona je pripremila novu haljinu: mini model crne boje, koji je takođe optočen mnoštvom kristala!

 

Tejlor Svift
foto: Sascha Schuermann / AFP / Profimedia

I ova toaleta je delo Dejvida Kome, a krasi je crna polo kragna i savršen je spoj elegancije i vrlo umerene ležernosti. Tejlor je drugu haljinu kombinovala sa srebrnim sandalama s platformom i visokim štiklama koje potpisuje Jimmy Choo.

 

Njeni fanovi oduševljeni su time što Tejlor sve češće eksperimentiše sa stilom.

 

"Zbogom, karirano, stigla je nova Tejlor", "Ona ne ume da pogreši ni u čemu", "Kako joj samo dobro stoji ovaj stil seksi devojke"... neki su od komentara.

 

 

 

 

 

makonda-tracker