niko ne zna šta se desilo

Šetala NAGA PO ULICI, policija ju je smestila u psihijatrijsku ustanovu: Čuvena holivudska zvezda hitno hospitalizovana

1

Nekadašnja Diznijeva zvezda smeštena je u ustanovu za mentalno obolela lica 

foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Poznata holivudska glumica Amanda Bajns stavljena je u psihijatrijski pritvor nakon što je pronađena kako luta ulicama gola i sama. Problematična glumica nedavno se potpuno povukla iz javnosti, ali niko nije očekivao da će stvari otići toliko daleko.

 

Ona je pronađena kako u nedelju rano ujutru šeta blizu centra Los Anđelesa bez ikakve odeće "gola i sama" - prenosi TMZ.

 

Navodi se da je mahnula automobilu da stane, govoreći vozaču da izlazi iz psihotične faze pre nego što je sama pozvala hitnu pomoć. Bajnsova je odvedena u policijsku stanicu gde ju je tim za mentalno zdravlje smestio u psihijatrijski pritvor.

 

 

Hitna pomoć je postupila po postupku iz Kodeksa o socijalnoj zaštiti i institucijama CA. On omogućava kvalifikovanom službeniku ili kliničaru da zatvori nekoga protiv njihove volje na 72 sata i taj pritvor se može produžiti. Tokom ovog perioda procenjuje se mentalno zdravlje osobe. 

 

Bajnsova je trenutno hospitalizovna i verovatno će dobiti negu nekoliko dana. 

Dejlimejl je kontaktirao njenog predstavnika za komentar, ali on nije želeo da daje izjave. 

 

U poslednjem trenutku, glumica, koja je ranije izrazila želju da se ponovo poveže sa svojim bivšim kolegama iz Nikelodeona, morala je da otkaže.

 

Amanda Bajns privremeno smeštena u psihijatrijsku ustanovu
Amanda Bajns privremeno smeštena u psihijatrijsku ustanovu foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Njeno prisustvo na dugo očekivanom okupljanju, zajedno sa Kenanom Tompsonom, Kelom Mičelom, Denijem Tamberelijem i Lori Bet Denberg, označilo bi njeno prvo javno pojavljivanje od kraja njenog osmogodišnjeg konzervatorskog staža u martu 2022.

 

Ona tek treba da se javno pozabavi zdravstvenim problemom koji ju je sprečio da ode, ali je pre samo dva meseca rekla za Pipl da je stvarno uzbuđena što će se ponovo videti sa svojim drugama iz glumačke ekipe i što će upoznati obožavaoce 23 godine nakon što je originalna emisija završena. 

 

 

Njenoj majci je 2013. ukinuto starateljstvo nad njom dodeljeno zbog bipolarnog poremećaja koji je dijagnotikovan Amandi i nekoliko incidenata koje je glumica napravila uključujući izazivanje požara u dvorištvu komšije.

 

 

makonda-tracker