KRAJ

Glumica rešila da OTVORI dušu: Amanda Bajns nakon četiri godine od SKANDALOZNOG ponašanja, otkriva šta je zapravo ISTINA!

0

Kada pomisli na prošlost ne oseća se najbolje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica našla se na naslovnoj strani novog izdanja magazina

"Paper", a u velikom interjuu koji nosi naziv Amanda Bajns ruši internet. Otkrila je da se sramoti svog ponašanja koje joj je preko noći koštalo slave, ali i normalnog života.

 

Sramim se i stidim svih stvari koje sam rekla. Ne mogu da vratim vreme, ali da mogu bih. Žao mi je što sam bilo koga povredila i lagala, sve te stvari me izjedaju iznutra. Osećam se grozno, muka mi je i tužna sam. Sve šta sam radila u životu, uništila sam zbog Twittera."

-rekla je veoma potištena

Glumica koja se proslavila devedesetih ulogom u serijama "All That" i "The Amanda Show" , kaže da je već četiri godine trezna i čista, a krenula je i na studije Modnog dizajna. 

 

Ipak, tu 2014. godinu nikada neće zaboraviti. Osuđena je na uslovnu kaznu zbog vožnje u pijanom stanju. Zbog tog sunovrata, krenula je serija twittova u kojima se obračunavala sa poznatim ličnostima, ali i ocem koga je optužila za lažno zloostavljanje. Sa ove distance pre kraj je izjavila.

 

Svi smo mi različiti , kod mene je konzumiranje marihuane sa drugim drogama i alkoholom izazvalo groznu reakciju. Učinilo me je drugačijom osobom. Ja sam zapravo fina. Nikada ne bih rekla nešto što bi povredilo ljude."

-završava Amanda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes Fans? (@amandabynes.love) on

.Publiku ni nakon ovih skandala nije izgubila, jer su se svi nadali da će iz problema izaći kao pobednik. 

 

 

makonda-tracker