ups

IMAJU SVE NA OVOM SVETU i nije im dovoljno: Ovo su poznate DAME koje su uhvaćene kako KRADU! (FOTO)

0

Neke su prošle bolje od drugih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Često se pitamo da li postoje neke stvari na ovom svetu koje poznate lčnosti ne mogu dapriušte? Uglavnom ne postoje.

 

Međutim, one se sa nama ne bi složile. Nije tajna da su neke slavne pevačice i glumice, razni sportisti uhvaćeni kako kradu. Mnogi su kasnije objašnjavali da su uzrok tome bili psihički problemi i želja za skretanjem pažnje.

 

Ovo su te slavne ličnosti koje su uhvaćene kako kradu.

 

vinona rajder
vinona rajderfoto: Profimedia

Vinona Rajder

 

Popularna glumica u jeku svoje najveće slave uhvaćena je 2001. godine kako krade odeću vrednu 5 i po hiljada dolara na Petoj aveniji na Beverli Hilsu. Glumica je objasnila da je to bio samo razlog vežbe za njenu novu ulogu. Dobila je 3 godine uslovne slobode, volontiranje na obavezan rad i redovnu proveru na drogu. Ovo je bilo jedno od najpozantijih hapšenja poznatih ličnosti.

 

linzi lohan
linzi lohanfoto: Profimedia

Linzi Lohan

 

Mlada glumica je 2011. godine optužena za krađu, nakon što je izašla iz butika u Kaliforniji noseći na sebi 2 i po hiljade dolara vrednu ogrlicu koju nije planila. Osuđena je na 120 dana zatvora i obaveznog javnog rada. Posle mesec dana puštena je uz obavezu da ostatak kazne služi u kućnom pritvoru.

 

megan foks
megan foksfoto: Profimedia

Megan Foks

 

Jedna od najseksipilnijih dama Holivuda nikada nije bila osuđena, ali je u jednom svom intervjuu priznala da je u svojim tinejdžerskim danima krala šminku iz Val-Marta.

 

britni spirs
britni spirsfoto: Profimedia

Britni Spirs

 

Nema osobe koje nije zapamtila nervni slom popularne pevačice Britni Spirs i njeno brijanje glave. Međutim, ovde nije reč o tome. Ona je priznala da je jednom prilikom 2007. godine ukrala periku iz jednog butika u Holivudu, kao i upaljač sa benzinske stanice.

 

amanda bajns
amanda bajnsfoto: Profimedia

Amanda Bajns

 

U oktobru 2014. godine je mlada glumica Amanda Bajns, zvezda tinejdž filmova, izašla je iz radnje na Menhetnu noseći 200 dolara vredan šešir koji nije platila. Njujorška policija rekla je da su morali da odreaguju na ovu krađu. Bajnsova je kasnije tvrdila da je u pitanju samo običan nesporazum i da je planirala da plati za šešir. Kako je saznato, glumica je potpisala dogovor sa radnjom u kom joj je zabranjen ulaz u budućnosti.

 

 

makonda-tracker