KAKO VAM SE ČINI?

OSVAJALA JE SAMO JEDNIM OSMEHOM, A DANAS NE LIČI NA SEBE: Glumica Amanda Bajns uhvaćena sa dečkom, njen izgled plaši!

0

Svi je pamte kao plavokosu, šarmantnu devojku, ali to više ne postoji,

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja zvezda Amanda Bajns nedavno je uhvaćena u šetnji sa verenikom Polom Majklsom, a glumica je pola godine bila skrivena od javnosti i medija. To vreme iskoristila je da pokuša da se otarasi zavisnosti od opijata, lekova i alkohola.

 

Iako glumica izgleda neprepoznatljivo, primetno je i da izgleda mnogo bolje nego prethodnih godina, za šta je zaslužan njen verenik koji joj pomaže da se kloni opijata. Njih dvoje verili su se ove godine za Dan zaljubljenih, a navodno je glumica obnovila odnose i sa roditeljima.

 

foto: Profimedia

Bajns se već sa sedam godina pojavila na TV ekranima, a odatle joj je karijera išla samo uzbdo. Od reklama, preko Nikeledon emisija pa do uloga u velikim filmovima - sve je slutilo na veliki uspeh. Međutim, ni Amanda nije umakla sudbini dečjih zvezda.

 

Pre devet godina Amanda je prestala da se bavi glumom, a pre šest godine napravila je incident koji je bio kulminacija njenih psihičkih problema koji su se godinama taložili.

 

foto: Profimedia

Glumica je umesto po ulogama počela da bude prepoznatljiva po svojim bizarnim izjavama na Tviteru.

 

Dobila je uslovnu kaznu zbog vožnje automobila bez dozvole, ali i zbog posedovanja marihuane. Dok je vrhunac njenih neracionalnih postupaka bio kada je podmetnula požar nepoznatom čoveku u dvorištu jedne kuće u predgrađu Los Anđelesa, pritom zapalivši i svog pomeranca.

 

 

makonda-tracker