zavladao je tajac

"SPAVALA SAM S VAŠIM MUŽEM", rekla joj je mlada devojka: Srpska spisateljica je imala NEMILOSRDAN ODGOVOR

0

Nakon što ju je prevario više puta, poznata spisateljica okončala je svoj brak, a danas gleda drugačije na sve što joj se dogodilo

Zorana Šulc otvoreno je pričala o prevarama u braku
Zorana Šulc otvoreno je pričala o prevarama u brakufoto: Kurir TV, Screenshot

Srpska spisateljica Zorana Šulc pre nekoliko godina je podelila svoju tešku životnu ispovest, o brojnim usponima i padovima koji su joj se dešavali u prošlosti. Jedna je od retkih poznatih žrtava silovanja koje su otvoreno pričale o svom iskustvu i pokušale da uklone stigmu, kao i o mnogim drugim životnim nedaćama i moždanom udaru koji je doživela.


Zorana je, inače, kada je bila vrlo mlada upoznala svog budućeg supruga, a nedavno je tokom gostovanja u emisiji "Redakcija" na Kurir TV pričala o njihovom braku i suočavanju s preljubom.


Sa 18 godina sam otišla u Nemačku i tamo sam upoznala svog muža. Ne znam da li je to bila ljubav, tada sam mislila da jeste. Mislim on je fantastičan čovek, jedan veoma zgodan i uspešan muškarac. Verovatno me je stalno mučila ta oskaćenost, ja sam taj brak napustila, bez ikakvog razloga – ispričala je Šulcova.

 

Zorana Šulc otvoreno je pričala o prevarama u braku
Zorana Šulc otvoreno je pričala o prevarama u brakufoto: Kurir TV, Screenshot

Ona ne krije da se kaje zbog razvoda i ističe da je bila prevarena žena, zbog čega se danas, kako navodi, ne bi toliko opterećivala kao u mladosti.


Slušajte, danas na tu telesnu prevaru ne bih dala ni pet para. Danas gledam na to kao da sam napravila grešku i da je trebalo da ostanem u braku. Posle tog braka imala sam puno drugih ljubavi, ali nijedan muškarac nije mogao tako da me osvoji da se opet udam. Fascinirao me je svojom pojavom, humorom i svojom pričom – istakla je Zorana.


Ne samo što je suprug varao nju, već je i ona kasnije u životu varala, a prisetila se trenutka kada joj je jedna mlada devojka u većem društvu otvoreno rekla da je imala odnose s njenim mužem. Zorana je, međutim, imala spreman odgovor.

 


Čovek ne prestaje da voli jednu osobu, čak i ako počne da voli drugu. Znala sam za njegove prevare. Jedna veoma zgodna mlada devojka mi je prišla, bila sam u društvu, i rekla: "Ja sam spavala sa vašim mužem". Pazite, tajac, apsolutni tajac oko mene. Svi čekaju šta ću ja da kažem, pitala sam je: "Stvarno?", a ona je rekla: "Da, i nije neki u krevetu", na šta sam joj odgovorila: "Znate šta, sve zavisi od žene!"


Ona je ispričala i da je svaku preljubu jasno prepoznala po tome što je posle nje dobijala skupocene poklone.

 


Nema šta da se sumnja, vi to znate. Kod njega je svaka prevara bila jedan komad nakita. Dođe bez nekog razloga i donese mi neki divan poklon, ja sam znala da ima grižu savesti – kaže Zorana Šulc.

 

Pogledajte i jedan odlomak iz emisije u kojoj je poznata spisateljica gostovala.

 

 

makonda-tracker