preslatko

Kakav tata, takav i sin: Kolin Farel i njegov naslednik Tadeuš (13) u istim odelima su naslađi momenat na dodeli Oskara

0

Mnogi trenutak kad su Kolin i njegov sin izašli na crveni tepih proglasili najslađim momentom na dodeli Oskara. 

Kolin Farel
Kolin Farelfoto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Dodela Oskara, koja se u ponedeljak održala u Los Anđelesu, tema je broj 1 u svim stranim šoubiz medijima. Dosta se pisalo o glumici Mišel Jeo i apsolutnom pobedniku Oskara filmu Sve u isto vreme, kao i o Džejmi Li Kertis, ali i modnim pogodcima i promašajima večeri.

 

Tako su dosta pažnje privukli i Lejdi Gaga, Antonio Banderas i njegova 20 godina mlađa devojka, Selma Hajek i njena naslednica, kao i naša menakenka i glumica Nina Seničar, koja se pojavila na specijalnoj žurki posle dodele.

 

Mediji i dalje nastavljaju da predstavljaju zanimljive događaje sa dodele ovih prestižnih nagrada, pa je tako na red došao i irski glumac Kolin Farel.

 

Kolin Farel, jedan od najvećih zavodnika među svetskim glumcima, ovoga puta je bio u centru pažnje zbog svog sina - Henrija Tadeuša Farela.

 

Kolin i Henri Tadeuš u istim odelima
Kolin i Henri Tadeuš u istim odelima foto: A.M.P.A.S. / PictureLux / Profimedia

Ponosni otac poveo je svog trinaestogodišnjeg naslednika na jedan od najvećih događaja u Holivudu. Oni su zajedno prošetali crvenim tepihom i to u istim odelima, kao pravi tata i sin.

 

Obojica su imali bele košulje, crne pantalone, sakoe, leptir mašne i delovali su više nego elegantno. Interesantan detalj bio je i bedž sa irksom trobojkom na reveru.

 

 

Kolin je Henrija Tadeuša dobio sa svojom bivšom partnerkom Alisjom Bačledom. Ovu poljsku glumicu zgodni Irac je upoznao na snimanju filma "Ondine".

 

 

makonda-tracker