niko ovo nije očekivao

Ni haljina, ni bluza već - PERO: Kontroverzna glumica GOLIM stajlingom posle Oskara izazvala NEVERICU

1

Nakon što je izašla na crveni tepih svi su s nevericom posmatrali njen goli stajling 

foto: Epa /  NINA PROMMER
foto: Epa / NINA PROMMER

Zvezda „Euforije“ Hanter Šafer zapljusnula je crveni tepih Vaniti Fair Oscar partija 2023. kada se u nedelju uveče na crvenom tepihu pojavila obučena u veoma smelo izdanje.

 

Naime transrodna glumica, model i aktivistkinja za LGBT prava umesto u raskošnoj haljini ili nekom veoma skupom izadanju pojavila se gotovo gola.

 

Ona je umesto bluze ponela samo jedno - belo pero. Ni brus, ni top, čak ni providnu košulju nije obukla. Njen izbor bila je tanka traka sa jednim belim perom, "kreacija" koja je tek delimično prekrila bradavice mlade glumice. 

 

 

Modni znalci kažu, od nje nisu očekivali ništa manje jer je ova zvezda poznata po avangardnom stilu!

 

Pored dela perja - koji se drži na mestu samo tankom trakom - odeća je uključivala nisku svilenu maksi suknju, koja je savršeno padala i koja je izazvala oduševljenje svih prisutnih.

 

Hanter Šafer stajlingom šokirala sve na žurci posle dodele Oskara
Hanter Šafer stajlingom šokirala sve na žurci posle dodele Oskara foto: EPA / NINA PROMMER

 

Hanter Šafer je za ovu priliku odabrala svedenu šminku za veče, odlučivši se da samo oči istakne dok drugi delovi lica nisu bili upadljivi. Ona je uz ovaj stajling dodala dva prstena Mara Paris, uključujući nežni srebrni S prsten (225 dolara) i fanki Fluk Ring (159 dolara).

 

Ovaj stajling izazvao je pravu pomamu na društvenim mrežama i dok su se drugi pitali koliko veruje svom gornjem delu garderobe bilo je i onik koji su smatrali da glumici „nedostaje ostatak haljine“, nastavljajući da je „prelepa, ali to ne znači da ovo izgleda dobro“.

 

 

makonda-tracker