ima 93 godine

20 godina se kloni Holivuda: Legendarnog glumca koga svi volimo više niko ne može da prepozna

0

Njegove filmove obožavale su generacije i generacije, ali sada je toliko ostario da ga je teško prepoznati.

 

 

Džin je sada teško prepoznatljiv
Džin je sada teško prepoznatljiv foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada bismo sada nabrajali sve njegove filmove i uloge, nismo sigurni kada bismo tačno završili. U pitanju je legendarni američki glumac Džin Hekmen. 

 

On zbog godina ne glumi već oko dve decenije i do sada se u Holivudu nije pojavio umetnik njegove moći transformacije i uverljivosti sa kojom je on tumačio svoje likove.

 

Mnogi ga ne vole pošto je u drugom delu karijere često glumio negativce. Međutim, to je samo zato što ih je maestralno igrao.

 

 

Ima ih mnogo i nećemo ih sad spominjati, ali čuvenog Lek Lutora, najvećeg neprijatelja Supermena, ne možemo da izostavimo. Takođe, i njegove uloge pre "zlikovačke ere" se dobro pamte. Na primer, one iz filmova Prisluškivanje ili Francuska veza.

 

Takođe, o njemu bi trebalo znati da je sa samo 16 godina otišao u marince, u kojima je više puta kažnjen. Sve su bili u čudu što tako mlad momak hoće u marince, a njegov odgvor ih je sve dobrano zasmejao.

 

 

- Nisam mogao da nađem nikakvu devojku - rekao je, doduše na malo vulgraniji način, Hekmen,

 

 

Kasnije se bavio novinarstvom i TV produkcijom, na koledžu su mu cimeri bili Robert Duval i Dastin Hofman, a ozbiljne uloge kreće da dobija negde od 30-e godine.

 

Džin Hekmen danas
Džin Hekmen danasfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sada je u poznoj starosti. Ima čak 93 godine i ne glumi odavno. Međutim, pre nekih desetak godina sve su novine pisale o njemu kada je na ulici lupio šamar jednom čoveku pošto je vređao njegovu suprugu. Tada je imao 83 godine. 

 

Mnogi nisu bili u stanju da prepoznaju slavnog glumca
Mnogi nisu bili u stanju da prepoznaju slavnog glumcafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američki paparaci su ga ove nedelje usnimili kada je išao do prodavnice i benzinske pumpe. Strani mediji opisuju da je glumac veoma pokretljiv za svoje godine, ali ipak starost je uzela maha.

 

Znatno je smršao i lik mu se promenio. Morate se dobro zagledati da shvatite da je u pitanju legenda, koja je obeležila jednu epohu sedme umetnosti.

 

 

 

 

makonda-tracker