odrastala je u izobilju

SA 14 GODINA JE PRVI PUT BILA NA ODVIKAVANJU: Slavna pevačica iza sebe ima MRAČNU prošlost, a ovako priča o svojoj BORBI

0

Danas je jedna od najvećih zvezda, a mnogi detalji o njenom životu nisu bili poznati javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo.

 

Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Lana je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nije javno govorila.


Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

 

- Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje - ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker